Χαράλαμπος Χρυσανίδης

Ο δημοτικός σύμβουλος, Χαράλαμπος Χρυσανίδης, ζητά από τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας, να ενημερώσει αναλυτικά, για τις εξελίξεις με τις εργασίες στις εγκαταστάσεις της Ακτής Καλαμίτσας και για την κατασκευή λιθόκτιστου τοίχου στον οικισμό Φιλίππων, ενώ ρωτά τι συνέβη με τα χρήματα που προπληρώθηκε ο Πολωνός καλλιτέχνης, Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ, για μία εκδήλωση που δεν έγινε τελικά, ενώ επίσης ρωτά ποιο ήταν το εισπραχθέν ποσό από τον Δήμο Καβάλας για διαφημίσεις το έτος 2023.

"Αποκαλύφθηκαν για ακόμη μια φορά το πραγματικό πρόσωπο, οι προθέσεις και οι... δυνατότητες της σημερινής διοίκησης του κ. Μουριάδη" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράραξη ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ, με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Ν. Χρυσανίδη.

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Χαράλαμπος Χρυσανίδης, εξέδωσε ανακοίνωση για την αύξηση των δημοτικών τελών, αναφέροντας μεταξύ άλλων: “η διοίκηση του κ. Μουριάδη χωρίς καμία εκτίμηση των δεδομένων, επέλεξε τον εύκολο δρόμο της αύξησης των δημοτικών τελών αδιαφορώντας για τους συνδημότες μας.”

Την πρόταση της σχετικά με τη λύση του προβλήματος στέγασης της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών δημοσιοποίησε ο δημοτική παράταξη "Έργο Τώρα" με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Χρυσανίδη.

Χαράλαμπος Χρυσανίδης: «Με αίσθημα ευθύνης θα ασκήσουμε το καθήκον μας ως αντιπολίτευση, ελέγχοντας τις αποφάσεις και τις πράξεις σας, σε περίπτωση σπατάλης ή κακοδιαχείρισης»

Ο δημοτικός συνδυασμός “Έργο Τώρα” του Χαράλαμπου Χρυσανίδη, πήρε την 3η θέση στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Καβάλας.

"Να προσέλθουν όλοι στις κάλπες και να επιλέξουν αυτόν που κατά την κρίση τους θα διαχειριστεί καλύτερα τη μεγάλη ευθύνη διοίκησης του Δήμου Καβάλας, ή τουλάχιστον θα κάνει το μικρότερο κακό"

Τρίτος σε σειρά ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Έργο Τώρα» με 15,56%.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ» και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Χαράλαμπος Χρυσανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σε εξέλιξη οι αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλη τη χώρα για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων σε δήμους και περιφέρειες, από τις 7 το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Χαράλαμπος Χρυσανίδης, έδωσε την κεντρική προεκλογική ομιλία του, το βράδυ της Παρασκευής (06/10), στο ξενοδοχείο “Galaxy”.

Στις ερωτήσεις της συντακτικής ομάδας του KavalaNews για το πρόγραμμά του απαντά ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Χαράλαμπος Χρυσανίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Έργο Τώρα»...

Σε 4 από τους 6 εναπομείναντες συνδυασμούς μεταπήδησαν συνολικά 16 μέλη της ομάδας Κλειτσιώτη, μετά την αποχώρηση του τελευταίου από την εκλογική κούρσα για το δήμο Καβάλας.

Το ψηφοδέλτιό μας περιλαμβάνει υποψήφιους από όλους τους πολιτικούς χώρους δήλωσε στον kavalanews 1028, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

Υποψήφια με τον δημοτικό συνδυασμό του Χαράλαμπου Χρυσανίδη, θα είναι η νηπιαγωγός και εν ενεργεία τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Καβάλας, Τερέζα Ευστρατίου.

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ, με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Χρυσανίδη, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουλίου 2023. 

Το εκλογικό του κέντρο θα εγκαινιάσει ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Έργο τώρα», εγκαινιάζει στις 20:30 το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

Για τους νέους υποψηφίους, την ιστοσελίδα, και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ» μιλά ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Χαράλαμπος Χρυσανίδης. 

Ο Θάνος Παπακοσμίδης με ανακοίνωση του ενημέρωσε πως θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό του Χαράλαμπου Χρυσανίδη «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ».

Κυρίως μέσω διαδικτύου πρόκειται να υλοποιήσει την προεκλογική του καμπάνια ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Χαράλαμπος Χρυσανίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ».

«Οι δημότες πρέπει να επιλέξουν τον επόμενο δήμαρχο όχι με βάση τις προσωπικές ή κομματικές πεποιθήσεις του καθενός, αλλά με τις δυνατότητες που έχει»

Αισιόδοξος ότι ο συνδυασμός του θα φτάσει μέχρι το τέλος και μάλιστα με καλό αποτέλεσμα δήλωσε στον KavalaNews 102,8 ο υποψήφιος δήμαρχος Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

Τις ευχές του για καλή δύναμη και επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες του δήμου Καβάλας στέλνει ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

Σελίδες