δημοτικές εκλογές

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά όλα τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων Καβάλας, καθώς υπάρχουν ερωτηματικά για το ποιοι θα είναι δημοτικοί σύμβουλοι από τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων και ποιοι από τη Δημοτική Ενότητα Καβάλας.

Ο Χρήστος Ποτόλιας και η “Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας”, πήραν την 6η θέση στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Καβάλας.

Ο δημοτικός συνδυασμός “Ώρα Δημιουργίας” της Αναστασίας Ιωσηφίδου, πήρε την 5η θέση στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Καβάλας.

Ο δημοτικός συνδυασμός “Η Καβάλα Μπροστά” του Γιάννη Εριφυλλίδη, πήρε την 4η θέση στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Καβάλας.

Ο δημοτικός συνδυασμός “Έργο Τώρα” του Χαράλαμπου Χρυσανίδη, πήρε την 3η θέση στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Καβάλας.

Ο “Τόπος της Ζωής μας” του Μάκη Παπαδόπουλου πήρε τη 2η θέση στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Καβάλας.

Στις 7 το απόγευμα θα κλείσουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στον Δήμο Καβάλας οι ψηφοφόροι ψηφίζουν και για τις δημοτικές και για τις περιφερειακές εκλογές.

Πληρωμές αναμένονται προς τις εφορευτικές επιτροπές που έλαβαν μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ενώ το ίδιο ισχύει και για την εκλογική αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στις 15 του μήνα.

Λίγες ώρες έμειναν για τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο, Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 07:00 πρωί και θα είναι ανοιχτές έως τις 19:00 το απόγευμα.

Στις αντιδράσεις που προκάλεσαν στην παράταξη Εριφυλλίδη, οι δηλώσεις της σχετικά με τον δεύτερο γύρο των εκλογών, απαντά μιλώντας στον KavalaNews 102,8 η πρώην βουλευτής, Τάνια Ελευθεριάδου.

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της κάλπης τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών δήλωσε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος.

Οι επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη των δημοτικών και περιφερειακών αρχών θα διεξαχθούν ταυτόχρονα για τις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Καβάλα και Θάσο, ενόψει των επαναληπτικών περιφερειακών στο νομό και των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Καβάλας. 

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, επικεφαλής της παράταξης "Ο Τόπος της Ζωής Μας", Μάκης Παπαδόπουλος, σε σχετική δήλωση. 

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για την ανάδειξη των δημοτικών και περιφερειακών αρχών θα διεξαχθούν ταυτόχρονα στο σύνολο της χώρας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Όπου χρειαστεί δεύτερος γύρος, οι κάλπες θα στηθούν στις 15 Οκτωβρίου 2023.

Τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Καβάλας έθεσε ως στόχο ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Έρ

Αισιόδοξη για την έκβαση των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου εμφανίστηκε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Σύγχρονο Δήμο, Σοφία Μαρτίδου.

Έτοιμος να προσφέρει στην κοινωνία της Καβάλας μέσα από την υποψηφιότητα του δηλώνει στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γιαννίκογλου.

Κριτική για τη μη ορθή διαχείριση των δημοσίων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη άσκησε, μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη ο δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής Μας», Σωτήρης Λαζαρίδης.

Συνολικά στις εκλογές της Κυριακής κατέρχονται 160.000 άτομα ως υποψήφιοι σε Περιφέρειες, Δήμους και τοπικά συμβούλια.

Έχει εντείνει τις επαφές της τις τελευταίες ημέρες με τους πολίτες στον Δήμο Παγγαίου η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Βαρύτη όπως δήλωσε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη.

Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν για τις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών καθώς διανύουμε την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου μέχρι τις 8 Οκτωβρίου.

Αλλαγές φέρνουν στο σχολικό πρόγραμμα οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 που διεξάγονται στις 8 και τις 15 Οκτωβρίου.

Πως θα λειτουργεί στην πράξη το ηλεκτρικό όχημα για τη μεταφορά ατόμων με κινητικά προβλήματα μέσα στον χώρο του δημοτικού νεκροταφείου έδειξε το πρωί του Σαββάτου ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Μερέσης, ανακοίνωσε όλα τα ονόματα των υποψηφίων του για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης, ανακοίνωσε όλα τα ονόματα των υποψηφίων του για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 31 Αυγούστου η προθεσμία για την υποβολή συνδυασμών στη ψηφιακή πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Η ανακήρυξη των συνδυασμών θα γίνει από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία στις 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Σελίδες