Tο Distinguished Gentleman's Ride επέστρεψε στην Καβάλα την Κυριακή 28 Μαΐου.

 

Περισσότερα από 50 κλασικά δίκυκλα έκαναν τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων και επιστρέφοντας στην Καβάλα κατέληξαν στην Παναγία.

 

 

 

Τι είναι το Distinguished Gentleman's Ride

 

Κλασικές και vintage μοτοσυκλέτες, κομψό ντύσιμο και οδήγηση για τη συγκέντρωση χρημάτων και την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία των ανδρών και την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη.

 

Το Distinguished Gentleman's Ride ενώνει αναβάτες κλασικής και vintage μοτοσικλέτας από όλο τον κόσμο για να συγκεντρώσουν χρήματα και να ευαισθητοποιηθούν για την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών.

 

Το Distinguished Gentleman's Ride ιδρύθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας από τον Mark Hawwa. Εμπνεύστηκε από μια φωτογραφία του Don Draper της τηλεοπτικής σειράς Mad Men, ο οποίος καβαλούσε καβάλα σε μια κλασική μοτοσυκλέτα και φορούσε το καλύτερο κοστούμι του. 

 

Ο Mark αποφάσισε ότι μια θεματική βόλτα θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδέσει εξειδικευμένους λάτρεις της μοτοσυκλέτας και κοινότητες, ενώ παράλληλα θα συγκέντρωνε χρήματα για την υποστήριξη των ανδρών στη ζωή μας.

 

Τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν από το The Distinguished Gentleman's Ride επενδύονται σε πρωτοβουλίες για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών σε όλο τον κόσμο. Εξερευνήστε τα πρότζεκτ με περισσότερες λεπτομέρειες στον ιστότοπο του DGR.