Στα γραφεία της δημοτικής παράταξης “Η Καβάλα Μπροστά” την Παρασκευή 2 Ιουνίου, θα γίνει μία έκθεση με έργα του εικαστικού Διαμαντή Σταγγίδη.

 

Ο δημοτικός συνδυασμός καλεί τους πολίτες να προσέλθουν στις 2 Ιουνίου στις 20:00 το βράδυ στα γραφεία του, για ένα κρασί και χαλαρή «καλλιτεχνικο-πολιτική» συζήτηση.

 

Παράλληλα “Η Καβάλα Μπροστά” κάνει ανοιχτό κάλεσμα σε όποιον καλλιτέχνη θέλει να εκθέσει και αυτός τα έργα του, σε αντίστοιχη εκδήλωση.

 

 

Αναλυτικά σχετική ανακοίνωση του δημοτικού συνδυασμού αναφέρει τα εξής:

 

“Ποια η σχέση τέχνης και πολιτικής; Η απάντηση στο «προαιώνιο» αυτό ερώτημα φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολη. Ωστόσο, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης και ο συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» φιλοδοξούν τα γραφεία του συνδυασμού στην οδό Ομονοίας 79 (απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς) να αποτελέσουν χώρο, όχι μόνο πολιτικών, αλλά και καλλιτεχνικών ζυμώσεων.

 

Ανοιχτό κάλεσμα, λοιπόν, σε όποιον καλλιτέχνη μας επιθυμεί να εκθέσει τα έργα του σε έναν όμορφο, καλαίσθητο χώρο στο κέντρο της Καβάλας.

 

Την αρχή κάνει ο εικαστικός Διαμαντής Σταγγίδης, έργα του οποίου εκτίθενται από σήμερα στα γραφεία του ανεξάρτητου συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά». 

 

Σας περιμένουμε αύριο, Παρασκευή 2 Ιουνίου, από τις 8 το βράδυ, για ένα κρασί και χαλαρή «πολιτικο-καλλιτεχνική» ή «καλλιτεχνικο-πολιτική» συζήτηση, παρέα με 11 υπέροχους πίνακες του Διαμαντή Σταγγίδη.”