Την διακοπή των εργασιών στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας ζητά με επιστολή του ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, μετά από έλεγχο που έγινε από την αρμόδια υπηρεσία για τη νομιμότητα της κατασκευής της περίφραξης.

 

 

Σε σχετική του ανάρτηση ο κ. Αναστασιάδης αναφέρει τα εξής:

 

“Μάλλον δεν ξεκινήσαμε καλά!!!!!

 

Με σχετική επιστολή μου προς την Διεύθυνση Δόμησης Πολ. Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Παγγαίου, ζήτησα τον έλεγχο της νομιμότητας της έγκρισης Εργασιών Δόμησης Μικρής Κλίμακας, με τίτλο: «Περίφραξη με πρόχειρη κατασκευή (κβ)» στο Ο.Τ. 44 (ΑΛΑΝΑ) της Νέας Ηρακλείτσας του Δήμου Παγγαίου.

 

Η αντίδραση της Υπηρεσίας μας ήταν άμεση και ήδη έχει εκδοθεί απόφαση για την ανάκληση της σχετικής άδειας, η οποία πρέπει να σημειωθεί ότι εκδόθηκε από ιδιώτη μηχανικό, συνεργάτη του Επενδυτή. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την ΥΔΟΜ Παγγαίου για τα αντανακλαστικά και την αμεσότητα για την διασφάλιση της νομιμότητας. 

 

Απευθυνόμενος προς τους κατοίκους της Ν. Ηρακλείτσας αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα στηρίξουμε την επένδυση για το καλό του τόπου μας αλλά η ανοχή μας στην παρανομία θα είναι μηδενική!!!!!”