Την Πέμπτη 11 Μαΐου οι μαθητές  του ωδείου «Νεάπολις» Δήμητρα Γράμμου, Μάνια Δελημπάση, Απόστολος Δότσιος, Χρυσοβαλάντου Κελεμένη,  Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Ελπίδα Μανδόλα, Αγάπη Μουρατίδου, Βερόνικα Σιτσούκ και η  Μυρτώ Στάμκου, συμμετείχαν στην εορταστική «ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ» (ΟPEN DAY) που διεξήχθη στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο (ΕΝ.Ε.ΓΥ.Λ.) Δράμας υπό την καθοδήγηση του καθηγητή του Ωδείου «Νεάπολις» Ευριπίδη Ταρασίδη, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και καθηγητής του ΕΝΕΓΥΛ Δράμας στο τμήμα Γεωπονίας.

 

Οι μαθητές του ωδείου έγιναν μία παρέα με τους μαθητές του ΕΝ.Ε.ΓΥ.Λ. οι οποίοι ξενάγησαν τους πρώτους  στους  χώρους του σχολείου, (θερμοκήπιο, τμήμα εικαστικών κτλ) δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες για μία βιωματική εμπειρία σε αυτό το πολυδιάστατο σχολείο. 

 

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε ο χορός όλων των μαθητών, που πιασμένοι χέρι - χέρι βρήκαν κοινούς κώδικες επικοινωνίας με βάση τη μουσική με αποτέλεσμα την αρμονική τους συνύπαρξη!

 

Η Διεύθυνση του ωδείου ευχαριστεί για την πρόσκληση σε μία τόσο ξεχωριστή και φροντισμένη εκδήλωση τον Διευθυντή κ. Φώτη Πλάτανο και τους εκπαιδευτικούς του  ΕΝ.Ε.ΓΥ.Λ οι οποίοι  κρατούν υψηλά το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης στη γειτονική πόλη, γιορτάζοντας τη διαφορετικότητα με αίσθημα  ευθύνης προς τον συνάνθρωπο.

(δελτίο Τύπου)