εκδήλωση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων διοργανώνει εκδήλωση μνήμης των θυμάτων της σφαγής της 4ης Οκτωβρίουτου 1941, κατά την διάρκεια της βουλγαρικής κατοχής.

Στις 7:30 το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νέας Καρβάλης εγκαινιάζεται η φετινή έκθεση του επιμελητηρίου Καβάλας KavalaExpo.

Η εκδήλωση με τίτλο «Η Θάσος δια μέσου των αιώνων: Ιστορία – Τέχνη – Πολιτισμός», είναι αφιερωμένη στην αρχαιολόγο δρ. Χάιδω Κουκούλη – Χρυσανθάκη, επίτιμη έφορο του ΥΠ.ΠΟ.

Για τις δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο ενημερώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας και Πεντακοσίων.

Tην Πέμπτη 31 Αυγούστου το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας γιορτάζει την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού.

Αποδεκτό έγινε το αίτημα του εμπορικού συλλόγου Καβάλας σχετικά άρση πεζοδρόμησης της οδού Εθνικής Αντίστασης.

Ελεύθερη ομιλία διοργανώνει την Παρασκευή 18 Αυγούστου η ομάδα Αυτογνωσίας Καβάλας.

Η εκδήλωση «Πάμε βόλτα» αναβιώνει από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λεκάνης "Οι Ρίζες", την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023 στο χωριό της Λεκάνης.

Η πρώτη ενότητα  του Cosmopolis festival 2023 ολοκληρώθηκε εχθές, Κυριακή 30 Ιουλίου, με πλήθος επισκεπτών να πλημμυρίζουν για μία τελευταία φορά την κεντρική οδό της Παλιάς Πόλης.

O Πολιτιστικός Σύλλογος Προυσαλιωτών Νομού Καβάλας διοργανώνει μουσικοχορευτική εκδήλωση μετά το πέρας του εσπερινού της Αγίας Μαρίνης.

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νηπιαγωγείου Νέας Καρβάλης, διοργανώνει το 1ο Πάμε Καρβαλλοιώτικα RockShots316 φεστιβάλ στο παραλιακό πάρκο της Νέας Καρβάλης. 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 το 8ο Παγγαιορείτικο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Παγγαίου. 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 συναυλία πιάνου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός».

Η ιστορία των πολιτιστικών θεσμών της Καβάλας παρουσιάστηκε μέσα από τις αφίσες της Θώμης Αγγέλου στο πλαίσιο των φετινών ««ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2023».

Την αναβίωση ενός παραδοσιακού Μακεδονικού Γάμου διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοχωρίου.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, παρά την απρόσμενη βροχή, για 2η συνεχόμενη χρονιά η εκδήλωση "Περί οίνου και Γεύσεων Παγγαίου" στην Παραλία Οφρυνίου.

Η θεατρική παράσταση "Η Ανταλλαγή" του Κυριάκου Σαχανίδη ανέβηκε το Σάββατο 1 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Φίλιππων.

Ματαιώνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καβάλας, η Συνάντηση των Φιλαρμονικών στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση - αφιέρωμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοχωρίου στο Παγγαιορείτικο Τραγούδι, με τίτλο "Η Μουσική και Οι Μουσικοί του Παγγαίου"

Σελίδες