Στην Θάσο βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας κυρία Ειρήνη Βρανά σε συγκέντρωση που διοργανώθηκε στα Λιμενάρια στο ξενοδοχείο Aldebaran.

 

Η κυρία Βρανά συναντήθηκε με κατοίκους των Λιμεναρίων, επιχειρηματίες και κομματικά στελέχη της περιοχής σε πολύ θερμό κλίμα.

 

Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν οι προοπτικές του νησιού στο τουρισμό, οι επιπτώσεις στην οικονομία του τόπου τόσο συνολικά του νησιού όσο και της ίδιας της Καβάλας από τις μεταφορικές υποδομές και την διασύνδεση τους.

 

Η κυρία Βρανά ενημερώθηκε για τα έργα που μένουν να αποπερατωθούν, για τις γραφειοκρατικές δυσκολίες   και την ανάγκη επόπτευσης των έργων υποδομής τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και στα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.

 

Η υποψήφια Βουλευτής ζήτησε την στήριξη των κατοίκων στο πρόσωπο της λέγοντας:  “Θέλω την στήριξη σας γιατί είμαι νέα, δραστήρια, με τιμάει που είμαι Θασίτησα με τιμάει που ως επαγγελματίας συμμερίζομαι τις ανάγκες σας, ζω και εργάζομαι στην Καβάλα και αν με εμπιστευτείτε θα εστιάσω στον τουρισμό, στα λιμενικά και στα τραπεζικά και θα δώσω έμφαση στα αγροτική πολιτική για την οποία ομολογώ πρέπει να ενημερωθώ εν τω βάθη.”

 

Η κα Βρανά υποστήριξε ότι στην πολιτική πρέπει  να μπαίνουν άνθρωποι που έχουν τον χρόνο την διάθεση και που δεν έχουν ανάγκη χορηγών για να μπορούν απρόσκοπτα να αφιερώνονται στην άσκηση πολιτικής υπέρ των πολιτών.

 

Εξηγώντας την εμπλοκή της στα πολιτικά δρώμενα δήλωσε ότι “ οι νέοι άνθρωποι που διαλέχτηκαν από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, διαλέχτηκαν με γνώμονα τα βιογραφικά και την εργατικότητα τους που επιβεβαιώνεται από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και εμπειρία.”

 

“ Ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης έχει και όραμα και απόλυτη γνώση και τον πιστεύω από καρδίας. Το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει ανάγκη την στήριξη όλων προκειμένου να έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την μεταρρυθμιστική πολιτική και τον σχεδιασμό ενός καλύτερου μέλλοντος για το σύνολο της χώρας.”

 

Η κα Βρανά στην συνέχεια είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την Ιερά Μονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου όπου  την υποδέχτηκε ο Πατέρας Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος. “Η κατανυκτική ατμόσφαιρα του ναού και η ευλογία του αγιάσματος μου δίνει δύναμη για αυτόν τον αγώνα που πλέον μετράει αντίστροφα προς το τέλος..ή την αρχή μιας νέας διαδρομή αν θέλει ο θεός” είπε η κα Βρανά ζητώντας την ευχή του Πατέρα ο οποίος της ευχήθηκε θάρρος, σύνεση και διάκριση στο μονοπάτι της νέας αυτής πολιτικής σταδιοδρομίας.

 

Η κυρία Βρανά επισκέφθηκε στην συνέχεια  την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στα Καλύβια όπου εντυπωσιάστηκε από την συλλογή αρχιερατικών βιβλίων και χειρογράφων της εκκλησίας.

 

Η περιοδεία της συνεχίστηκε στη γενέθλια περιοχή του Σωτήρως ενώ συναντήθηκε με κατοίκους, φίλους και συγγενείς στο Κλύσμα στην Σκάλα Καλλιράχης.

 

(δελτίο Τύπου)