Ο Άλεξ Χαντιτάτζι με ανάρτηση του στα social media, έκανε γνωστό ότι έχουν πουληθεί περισσότερες από 75 βίλες του project Hamptons Greece στην Αλάνα.

 

Ο κ. Χαντιτάτζι τονίζει πως θα ικανοποιήσει τα αιτήματα υποψήφιων αγοραστών που ζήτησαν έκπτωση επί της αρχικής τιμής. 

 

 

Αναλυτικά ο κ. Χαντιτάτζι ανέφερε τα εξής:

 

“Στους αγαπημένους μου φίλους και οικογένεια,

 

Μου φέρνει τεράστια χαρά και ευγνωμοσύνη να μοιραστώ μαζί σας ότι έχουμε πουλήσει πάνω από 75 από 220 Βίλες σε λιγότερο από 65 ημέρες! 

 

Αυτό το απίστευτο επίτευγμα είναι πραγματικά ευλογία από ψηλά, και ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό.

 

Για όσους επικοινώνησαν μαζί μου τις τελευταίες 60 ημέρες σχετικά με τις εκπτώσεις φίλων και οικογένειας και δεν έχουν νέα μου, παρακαλώ να ξέρετε ότι έχω εξασφαλίσει επιμελώς ότι όλα είναι 100% στη θέση τους πριν σας απαντήσω. 

 

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα εξακολουθώ να τιμώ αυτές τις εκπτώσεις παρά την τρέχουσα επιτυχία μας και την επερχόμενη αύξηση των τιμών. 

 

Θα επικοινωνήσω μαζί σας αυτή την εβδομάδα, και είμαι ενθουσιασμένη που σας έχω γείτονές μου στην όμορφη Ελλάδα στο Hamptons Greece στην Καβάλα.

 

Αυτό το επίτευγμα δεν είναι μόνο μια απόδειξη της επιτυχίας του έργου αλλά και μια αντανάκλαση της απίστευτης χώρας που έχει έρθει μαζί για να το πραγματοποιήσει. Από την σκληρά εργαζόμενη ομάδα πίσω από την ανάπτυξη, τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ στους υποστηρικτικούς φίλους και την οικογένεια που ήταν εκεί σε κάθε βήμα, είμαι βαθιά ευγνώμων για τον καθένα ξεχωριστά.

 

Ανυπομονώ για το λαμπρό μέλλον που μας περιμένει στο Hamptons Greece στην Καβάλα, και είμαι τόσο ευγνώμων για τη συνεχή υποστήριξή σας και που συμμετέχετε σε αυτό το αξιοσημείωτο ταξίδι μαζί μου.

 

Με όλη μου την αγάπη και την ευγνωμοσύνη, Άλεξ.