Άλεξ Χαντιτάτζι

Ο Άλεξ Χαντιτάτζι με ανάρτηση του στα social media, ενημέρωσε πως μόλις 49 σπίτια έμειναν προς πώληση στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας.

Για την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Καβάλα και το ενδιαφέρον του για τον Ατρόμητο μίλησε ο επιχειρηματίας, Άλεξ Χαντιτάτζι, στο Metropolis 95.5, της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανάρτηση στα social media από κατοίκους της Νέας Ηρακλείτσας, οι διαφημιστικές πινακίδες για τα ακίνητα προς πώληση στην Αλάνα, από τα “Hamptons” του Άλεξ Χαντιτάτζι, έπεσαν μετά την καταιγίδα της Κυριακής (11/02).

O Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας, πρώην ισχυρός άντρας του ΑΟ Καβάλα, Άλεξ Χαντιτάτζι, μέσω των social media, έδειξε και πάλι το ενδιαφέρον του να επενδύσει σε ομάδα της Super League, αναφέροντας πως περισσότερα θα αποκαλύψει την Πρωτομαγιά.

Ο Άλεξ Χαντιτάτζι ενισχύει οικονομικά την προσπάθεια του ΑΟ Καβάλα μέσω της επένδυσης του στην Αλάνα, “The Hamptons Greece”.

Η νέα διοίκηση του ΑΟΚ μαζί με τον ερασιτέχνη τακτοποίησε τις οφειλές που υπήρχαν προς ποδοσφαιριστές, από την εποχή διοίκησης Άλεξ Χαντιτάτζι και η ομάδα από τη Δευτέρα (18/09), θα ενεργοποιήσει κανονικά τις μεταγραφές της.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Άλεξ Χαντιτάτζι και οι άνθρωποι της διοίκησης του ΑΟΚ, περιμένουν να προχωρήσει στο διακανονισμό με τους 4 ποδοσφαιριστές που ο σύλλογος χρωστά χρήματα από την εποχή διοίκησης του.

Προσφυγή στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο, το CAS, κατέθεσε ο ερασιτέχνης ΑΟΚ, για ένα χρέος της ΠΑΕ προς ποδοσφαιριστές, από την εποχή της διοίκησης του Άλεξ Χαντιτάτζι.

Ανακοίνωση με αιχμές προς τον Άλεξ Χαντιτάτζι και τους συνεργάτες του εξέδωσε η νέα διοίκηση του ΑΟΚ, τονίζοντας πως άφησαν χρέη στο σύλλογο.

Επέστρεψε με τις “προσφορές” του ο Άλεξ Χαντιτάτζι για τις βίλες στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας.

Ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις για την Αλάνα στη Νέα Ηρακλείτσα εξέδωσε το ΚΚΕ Καβάλας αναφέροντας χαρακτηριστικά “η πρόσβαση του λαού της περιοχής αλλά και άλλων τουριστών και επισκεπτών καθίσταται πλέον αδύνατη. Θυσιάζεται στο «όραμα του μεγαλοεπενδυτή» (διάβαζε: κέρδη με το τσουβάλι…), που, αφού έβγαλε τον Α.Ο.Κ. στο … Champions League (διάβαζε: διάλυση…), τώρα ορέγεται και «Hamptons Greece» (διάβαζε: τρομάρα του!..)”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Άλεξ Χαντιτάτζι μετά τη διαφωνία που είχε με το Δήμο Παγγαίου για την περίφραξη της Αλάνας. Ο κ. Χαντιτάτζι αναφέρει μεταξύ άλλων “αν οι πολιτικοί που τώρα αντιτίθενται και μάχονται εναντίον μου δεν ήθελαν να αναπτυχθεί αυτό το ακίνητο, δεν έπρεπε να το πουλήσουν. Απέκτησα αυτό το ακίνητο μέσω μιας δημοκρατικής διαδικτυακής διαδικασίας που διευκολύνεται από την Ελληνική Κυβέρνηση (ΤΑΙΠΕΔ). Γιατί αυτοί οι πολιτικοί αποφάσισαν να πουλήσουν αυτό το ακίνητο αν δεν ήθελαν να αναπτυχθεί;”

Δεν ξεκίνησε καλά η επένδυση στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας σύμφωνα με τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη.

Συνάντηση είχαν την Τρίτη (23/05) ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης με τον Άλεξ Χαντιτάτζι και συνεργάτες του.

Ο Άλεξ Χαντιτάτζι με ανάρτηση του στα social media, έκανε γνωστό ότι έχουν πουληθεί περισσότερες από 75 βίλες του project Hamptons Greece στην Αλάνα.

Ο Αλεξάντερ Χαντιτάτζι ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 βρίσκεται κοντά στην απόκτηση μιας ποδοσφαιρικής ομάδας του Ιράν, της Περσέπολις.

Στη δημοσιότητα έδωσε ο επιχειρηματίας Αλεξ Χαντιτάτζι τους φωτορεαλισμούς αλλά και λεπτομέρειες από το σχέδιό του για ανέγερση παραθεριστικών κατοικιών στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας.

Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, ανακοίνωσε ότι σήμερα, Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η υπογραφή του συμβολαίου πώλησης του ακινήτου στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, στην εταιρεία Ηρακλείτσα Α.Ε. 

Τα εύσημα στους παίκτες του ΑΟΚ για τον βαθμό της ισοπαλίας που κατέκτησαν απέναντι στον Ολυμπιακό Β’ δίνει ο Άλεξ Χαντιτάτζι