

Αίσθηση έχουν προκαλέσει στους κατοίκους του παλιού Δήμου Φιλίππων οι εικαστικές παρεμβάσεις της Ελένης Κλίκη σε κουτιά δικτύων του ΟΤΕ, της ΔΕΗ κ.α.
Μετατρέπει τα σκουριασμένα ή αδιάφορα κουτιά που βρίσκονται στις άκρες των δρόμων σε έργα τέχνης, προσδίδοντας μια άλλη αισθητική στο τοπίο της κάθε περιοχής.
Αυτή τη φορά η εικαστική παρέμβαση έγινε σε σιδερένιο κουτί της ΔΕΗ στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα.
Η Ελένη Κλίκη μεγάλωσε στις Κρηνίδες και τα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένειά της στον Αμυγδαλεώνα.
Αθλήτρια του ΑΟΚ στην γυναικεία ομάδα Βόλεϊ αλλά και στην εθνική ομάδα έχει αφήσει σπουδαία παρακαταθήκη στον τοπικό αθλητισμό.
Η ιδέα της μεταμόρφωσης των κουτιών των δικτύων ανήκει στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αμυγδαλεώνα Δημήτρη Πουρσαϊτίδη ο οποίος ανέβασε και τις φωτογραφίες στο προφίλ του στο Facebook.