Τη συνάντηση των τριών υποψηφίων δημάρχων προερχόμενων από τη ΝΔ και την πιθανότητα να ενώσουν δυνάμεις για τις δημοτικές εκλογές του 2023 σχολίασε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Εριφυλλίδης.

 

Όπως είπε δεν κλήθηκε να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συνάντηση: «Δεν είχα κάποια πρόσκληση συμμετοχής σε αυτή τη συνάντηση. Εμείς είμαστε ανεξάρτητος συνδυασμός ίσως και γι αυτό δεν προσκλήθηκα. Εγώ δεν είμαι μέλος της ΝΔ όπως είναι οι τρεις που βρέθηκαν».

 

Κρίνοντας ως παρατηρητής τη συνάντηση είπε ότι αποφεύγει να σχολιάσει και τόνισε πως είναι μια προσπάθεια συνένωσης δυνάμεων των τριών που σίγουρα θα επηρεάσει την εκλογές.

 

Σχολιάζοντας τις πολλές υποψηφιότητες στο δήμο Καβάλας είπε «να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας για να δούμε ποιοι θα είναι τελικά οι συνδυασμοί που θα διαμορφωθούν».

 

Είπε πως είναι ανοιχτός σε κάθε πρόσκληση με κάθε πολιτικό χώρο και συνδυασμό εκτός από άκρα δεξιά.

 

«Έχουμε τον δικό μας προγραμματισμό και τη δική μας στόχευση και δεν επηρεαζόμαστε από τις διεργασίες που γίνονται σε άλλες δημοτικές παρατάξεις», επισήμανε ο κ. Εριφυλλίδης.