Η Δράμα ετοιμάζεται για δύο αγώνες αυτές τις μέρες, έναν αγώνα βουνού αυτή την Κυριακή 15 Νοεμβρίου και τον, καθιερωμένο πλέον, 19ο αγώνα δρόμου holisteRUN ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

 

Η εκκίνηση του βασικού HolisteRUN στις 7 Δεκέμβρη θα γίνει από το άγαλμα της Ελευθερίας στην είσοδο της Ονειρούπολης (όχι από την πλατεία) και η διαδρομή θα κινηθεί μέσα στους δρόμους της πόλης, σύμφωνα με τον χάρτη που φαίνεται στο τέλος του κειμένου.

 

Το 19ο holisteRUN θα ακολουθήσει διπλή πορεία αυτήν την φορά.

 

Η διαδρομή θα χωριστεί σε 2 τμήματα ώστε όσοι θέλουν να τρέξουν 5χλμ στους δρόμους της πόλης, ενώ οι πιο μυημένοι θα συνεχίσουν την διαδρομή των 10χλμ.

 

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να φοράνε ανοιχτόχρωμα ρούχα ή κάποιο αντανακλαστικό, καθώς επίσης και φακό για την δική τους ασφάλεια!

 

Η κίνηση ΔΕΝ θα διακοπεί στους δρόμους της Δράμας.

 

Εγγραφή 19:30 εως 20:45

 

Εκκίνηση 21:00 αυστηρά!

 

Σ'αυτό το #holisterun οι διοργανωτές καλούν όλους (holisterunners και μη) πριν την εκκίνηση, να βοηθήσουν στην συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας (τρόφιμα που δεν χαλάνε εύκολα) τα οποία θα δώσουν χαρά τις μέρες των Χριστουγέννων σε πολλούς συνανθρώπους μας.

 

Οι διοργανωτές λένε με νόημα και φέτος σε όσους θέλουν πάρουν μέρος:

 

>>  Δεν πληρώνεις τίποτε, δεν είσαι υποχρεωμένος να ακολουθήσεις στο γεύμα μετά και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις εγγραφή για να πάρεις μέρος.

 

>>  Εξοπλισμό πρέπει να φέρεις τον δικό σου, δεν έχουμε να σου δανείσουμε. Φακός υποχρεωτικός για την δική σου ασφάλεια καθώς και αν υπάρχει κάποιο αντανακλαστικό. Επίσης δεν υπάρχει ιατρική κάλυψη, οπότε είσαι και υπεύθυνος για την φυσική σου κατάσταση!

 

 

Κι επειδή… μάλλον χρειάζεται ένα ζέσταμα για αυτόν τον αγώνα, οι διοργανωτές του holisteRUN πέρα από τον καθιερωμένο αγώνα της 7ης Δεκεμβρίου, ετοιμάζουν κι έναν έκτακτο αγώνα με την ονομασία «holisteRUN trail running» ο οποίος θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου.

 

«Ετοιμάσου να λασπώσεις τα παπούτσια σου την Κυριακή 15 Νοεμβρίου» λένε χαρακτηριστικά.

 

Ο αγώνας αυτός θα γίνει παράλληλα με τον αγώνα ακριβείας αλεξιπτώτου πλαγιάς "ΣΤΟΧΟΣ 2015" της αερολέσχης ΑΙΟΛΟΣ.

 

Όλη η διαδρομή θα είναι σε χώμα (στους πρόποδες του Κορυλόβου) και θα έχει εκκίνηση στις 10:00 το πρωί.

 

Επίσης ανακοίνωσαν ότι μετά τις 11:00 θα ξεκινήσουν οι πρώτες προσγειώσεις των αλεξιπτωτιστών. Θα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα που αξίζει να το παρακολουθήσετε μαζί με τις οικογένειες σας.

 

Θα έχει και πάρτυ, όπως λένε, μετά τους αγώνες, το οποίο θα γίνει «ρεφενέ»:

 

Όσοι και όσες θέλουν, μπορούν να παραστούν στο "μαγκάλι πάρτυ" που θα ακολουθήσει συμμετέχοντας και στο "ρεφενέ" ή φέρνοντας κάτι μαζί τους.

Για τις μπύρες θα βρούμε χορηγό!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

www.holisterun.com