αγώνας δρόμου

Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας προκηρύσσει Λαϊκό Αγώνα Δρόμου σε δημόσια οδό, υπό τον τίτλο «VIA EGNATIA Αμφίπολη-Δράμα-Φίλιπποι 2023»

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο κάτοικος Καβάλας με καταγωγή από την Κοζάνη, Σάκης Στημονιάρης, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής των 144 ωρών του “Transylvania 6 days” που διεξάγεται στο Reghin της Ρουμανίας.

Από τις 26 Ιουνίου ο 56χρονος κάτοικος Καβάλας με καταγωγή από την Κοζάνη, αθλητής μεγάλων αποστάσεων, Σάκης Στημονιάρης συμμετέχει σε αγώνα δρόμου 6 ημερών και 600 χιλιομέτρων στη Ρουμανία.

Με αφετηρία την παραλία της Μαρώνειας και τερματισμό την πλατεία επρόκειτο για μία ευθεία διαδρομή ανηφόρας μήκους 3.500 μέτρων και υψομετρικού 185 μέτρων, ο Νίκος Λαφτσίδης αναδείχθηκε πρώτος στη γενική κατάταξη με χρόνο 15.26.

 

«Θέλουμε να δώσουμε αγάπη και ελπίδα στον κόσμο. Το να τρέξουμε αυτά τα χιλιόμετρα δεν συγκρίνεται με τίποτα με όλα όσα περνά ένας άνθρωπος όταν παλεύει για την ζωή του.

Μια διέξοδο στην ανάγκη συμμετοχής σε ένα αθλητικό και παράλληλα κοινωνικό δρώμενο, έρχεται να δώσει το FREE THRACE RUN, που διοργανώνει το ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΦΕΑΣ σε συνεργασία με το ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ

Τα "Γιαννούσια 2018" πραγματοποιούνται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποδοχωρίου «Η Πρόοδος» σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου και την Τοπική Κοινότητα Ποδοχωρίου.

 

Η Δράμα ετοιμάζεται για δύο αγώνες αυτές τις μέρες, έναν αγώνα βουνού αυτή την Κυριακή 15 Νοεμβρίου και τον, καθιερωμένο πλέον, 19ο αγώνα δρόμου holisteRUN ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στ

Πάνω από 1.300 ήταν οι συμμετέχοντες στον αγώνα δρόμου για τα άτομα με αναπηρία που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. σε συνεργασία με τον Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Νομού Καβάλας, το πρωί της Κυριακής 29 Μαρτίου. Η αφετηρία δόθηκε λίγο μετά τις 10:00 από τον δημοτικό κήπο…