Στην εκστρατεία φόβου σύμφωνα με τη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, οφείλεται η επίθεση που σημειώθηκε στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στις Κρηνίδες το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Τοπική Οργάνωση της Καβάλας: «Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την επίθεση στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στις Κρηνίδες, κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου 17 Ιανουαρίου, όταν οι «γνωστοί άγνωστοι» επιτέθηκαν σπάζοντας την τζαμαρία και καταστρέφοντας το πανώ και λοιπό εκλογικό υλικό.

Η στιγμή της επίθεσης δεν είναι τυχαία. Τους δράστες υποκίνησε όλη αυτή η εκστρατεία φόβου και τρόμου που ολόκληρη την προεκλογική περίοδο σπέρνει η Νέα Δημοκρατία και ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Η προοπτική της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιανουαρίου και η ελπίδα που διαπερνάει τους πολίτες για την ανατροπή της πολιτικής της συγκυβέρνησης έχει πανικοβάλει όλα αυτά τα στοιχεία, που ο μόνος τρόπος «πολιτικής αντιπαράθεσης» που ξέρουν να χρησιμοποιούν είναι αυτός της τρομοκράτησης και του βανδαλισμού.

 Όμως δεν μας φοβίζουν και δεν μας τρομοκρατούν αυτοί που εξαθλίωσαν τα λαϊκά στρώματα, κατέστρεψαν τον κοινωνικό ιστό και την οικονομία της χώρας, που ευθύνονται για χιλιάδες αυτοκτονίες και τον εξευτελισμό κάθε ανθρώπινης αξιοπρέπειας που βιώνουν οι συμπολίτες μας.

Το εκλογικό μας κέντρο σύντομα θα λειτουργήσει κανονικά, για να δεχτεί τους πολίτες που σταθερά στρέφονται προς τον ΣΥΡΙΖΑ για να αγωνιστούν στο πλάι μας διαδίδοντας το μήνυμα της Ελπίδας σε όλο το λαό της περιοχής των Κρινήδων.

Συνεχίζουμε τον αγώνα, για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, τη νίκη της Αριστεράς, τη νίκη του λαού».