Την Τετάρτη (25/01) συνεχίστηκε η Β’ φάση του Κυπέλλου Καβάλας.

 

Ο Άρης Πηγών νίκησε εκτός έδρας τον Βρασίδα Νέας Περάμου με 0-2. Τα δύο γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο τέρμα ήταν αυτογκόλ, ενώ το δεύτερο το πέτυχε ο Αθανασάκης, που εκτέλεσε πέναλτι, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Βρασίδα αλλά στην επαναφορά έκανε το 0-2.

 

Στην Ελευθερούπολη ο Ορφέας επικράτησε με 2-1 επί του Αετού Οφρυνίου με ανατροπή. Ο Καλτσίδης έκανε το 0-1 για τον Αετό, όμως ο Ορφέας με γκολ από τους Γιαλαμή και Λουίζ Μπαϊρακτάρη γύρισε το παιχνίδι και προκρίθηκε. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται πως στο δεύτερο γκολ του Ορφέα υπήρχε οφσάιντ.

 

Το Παγγαίο επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι επί του Κεραυνό ΚρηνίδωνΟι Κρηνίδες άνοιξαν το σκορ στο 85’ με τον Ρέμπα που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 80’, όμως στο 90’ ο Παναγιώτης Καφαλής έκανε το 1-1 και έστειλε το ματς στην παράταση. Στο 1ο λεπτό της παράτασης οι Κρηνίδες έκαναν το 1-2 όμως και πάλι λίγο πριν το φινάλε στο 120’ το Παγγαίο ισοφάρισε σε 2-2 με τον Γιάννη Ρηγόπουλο. Στην διαδικασία των πέναλτι το Παγγαίο νίκησε με 4-3 τις Κρηνίδες και πήρε μία συγκλονιστική πρόκριση στη Γ’ φάση.

 

Υπό το φως των προβολέων στο Βερούλειο ο Ηρακλής Καβάλας υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Μάκη Χαραλαμπίδη, όμως στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ γύρισε το παιχνίδι και νίκησε με 1-2. Τα γκολ για τους νικητές ο Φέρκος στο 70' και στο 90'.

 

Ήδη στη Γ’ Φάση έχουν προκριθεί και οι Μακεδονικός Αγιάσματος, Θεαγένης, Απόλλων Χρυσοχωρίου και Κεραυνός Καλλιράχης.

 

 

Β’ Φάση - Αποτελέσματα

 

Τετάρτη (25/01)

 

Ορφέας Ελευθερούπολης - Αετός Οφρυνίου  2-1

 

Βρασίδας Ν. Περάμου - Άρης Πηγών  0-2

 

ΑΣ Παγγαίο - Κεραυνός Κρηνίδων  1-1 κ.δ., 2-2 παρ., 4-3 πεν.

 

Ηρακλής Καβάλας - ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα  1-2

 

Τετάρτη (01/02)

 

14:00 Αναγέννηση Λιμεναρίων - Ατρόμητος Ακροβουνίου