ΕΠΣ Καβάλας

Τον πολύπειρο προπονητή Δημήτρη Σιώπη θα έχει στον πάγκο της τη νέα σεζόν η ομάδα της Δόξας Θεολόγου.

Ο Ορφέας Ελευθερούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Μπερούκα.

Ο Γιώργος Αντωνίου είναι ο νέος προπονητής του Βύρωνα Καβάλας Β’, μία δεύτερη ομάδα που δημιούργησε ο σύλλογος του Βύρωνα, και που θα αγωνίζεται στη Β’ ΕΠΣ Καβάλας.

Ο Ατρόμητος Ακροβουνίου θέλει να κάνει μία νέα αρχή, και ανακοίνωσε το νέο του Διοικητικό συμβούλιο. Πρόεδρος της ομάδας θα είναι ο Διονύσης Τζιβάνης.

Ο Πανιώνιος Νέου Ξεριά συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, και τις τελευταίες τρεις ημέρες προχώρησε σε ντεμαράζ ανανεώσεων με ποδοσφαιριστές.

Ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Αποστολακάκης επιστρέφει στην ομάδα τη χωριού του, την Ασπίδα Πολυστύλου, μετά από γεμάτη σεζόν με τον Μακεδονικό Αγιάσματος στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας.

Ο Βύρωνας Καβάλας και επίσημα ενημέρωσε πως θα δημιουργήσει μία δεύτερη ομάδα για να αγωνίζονται εκεί τα παιδιά των ακαδημιών του.

Ο Βύρωνας Καβάλας ανακοίνωσε πως συγκροτήθηκε το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόεδρος παραμένει ο Αριστείδης Καρίπογλου για 9η συνεχόμενη χρονιά.

Η ΕΠΣ Καβάλας ενημέρωσε πως νέος προπονητής για την μικτή ομάδα Κ16 θα είναι ο Γιάννης Κουμλιάς με άμεσο συνεργάτη του τον Δημήτρη Αμπατζή, ενώ στην Κ14 προπονητής θα παραμείνει ο Αργύρης Ελευθεριάδης, έχοντας δίπλα του τον Μπάμπη Χατζησάββα. 

Ο Άρης Ζυγού ανακοίνωσε πως νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Ιορδάνης Στυλιανίδης

Ο Ισαάκ Κουτσοκλένης δεν θα συνεχίσει ως προπονητής στην ανδρική ομάδα της Δόξας Αμυγδαλεώνα, αλλά θα παραμείνει στις ακαδημίες του συλλόγου.

H Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη θέση της προέδρου της Ένωσης Παγ

Ο Ορφέας Ελευθερούπολης άρχισε τις μεταγραφές του για τη νέα σεζόν, και ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Παγκάκη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργος Πριονίδης, ενημέρωσε πως στις εκλογές της ΕΠΟ, θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του Μάκη Γκαγκάτση.

Η 7η και τελευταία αγωνιστική των περιφερειακών μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, διεξήχθη την Κυριακή (02/06).

Η 7η και τελευταία αγωνιστική των Περιφερειακών μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, θα διεξαχθεί την Κυριακή (02/06) στις 17:00 το απόγευμα.

Ο Ορφέας Ελευθερούπολης ανακοίνωσε πως νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Μπάμπης Καζεπίδης.

Η 6η αγωνιστική των περιφερειακών μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, διεξήχθη το διήμερο (25-26/05).

Σελίδες