Κύπελλο Καβάλας

Ο ΑΟΚ νίκησε με 1-0 τον Βύρωνα Καβάλας με γκολ του Σαμπανίδη και κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Καβάλας, το Σάββατο (27/04). 

Το απόγευμα του Σαββάτου (27/04), διεξήχθη ο 44ος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας, στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”.

Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (25/04), στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας, για το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ, που θα γίνει το Σάββατο (27/04) στις 17:00 το απόγευμα, στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”.

Ο ΑΟ Καβάλα κάνει κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό, για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας απέναντι στον Βύρωνα, που θα διεξαχθεί στο “Ανθή Καραγιάννη” το Σάββατο (27/04). 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας προσκαλεί όλο το φίλαθλο κοινό του νομού να τιμήσει με την παρουσία του τον Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ – ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. 

Η Επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας κάνει γνωστό ότι, ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στις 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο "Ανθή Καραγιάννη".

Την Τετάρτη (17/04), διεξήχθησαν οι επαναληπτικοί αγώνες για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Καβάλας.

Την Τετάρτη (17/04), διεξήχθη στη Θάσο, ο επαναληπτικός αγώνας για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Καβάλας, ανάμεσα σε Αναγέννηση Λιμεναρίων και Βύρωνα Καβάλας.

Οι επαναληπτικοί αγώνες για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Καβάλας, θα γίνουν στις 17 Απριλίου.

Οι πρώτοι ημιτελικοί αγώνες για το Κύπελλο Καβάλας, διεξήχθησαν την Τετάρτη (03/04).

Η Επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει ότι, ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας θα διεξαχθεί ως εξής: 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημέρωσε για το πρόγραμμα των αγώνων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Καβάλας, για το ζευγάρι του Βύρωνα Καβάλας και της Αναγέννησης Λιμεναρίων.

Μετά τις χθεσινές (21/2) συναρπαστικές αναμετρήσεις για τη Δ' φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας, όπου ο ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ επικράτησε με 2-4 στα πέναλτι (1-1 στην κανονική διάρκεια και την παράταση) του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ και ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ με 2-0 στην παράταση (0-0 στην κανονική διάρκεια) του ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, σειρά παίρνουν νέες δυνατές μάχες για την ημιτελική φάση του θεσμού. 

Ο Βύρωνας Καβάλας απέκλεισε στην παράταση τον Ορφέα Ελευθερούπολης, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Καβάλας, την Τετάρτη (21/02).

Ο Άρης Πηγών απέκλεισε στα πέναλτι τον Μακεδονικό Αγιάσματος, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Καβάλας, την Τετάρτη (21/02).

Την Τετάρτη (07/02), ολοκληρώθηκε η Γ’ φάση του Κυπέλλου Καβάλας.

Η κλήρωση των προημιτελικών και των ημιτελικών του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας, έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (25/01).

Ο ΑΟ Καβάλα επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι επί του Νέστου Χρυσούπολης, μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης, στο στάδιο "Ανθή Καραγιάννη", για τη Γ’ φάση του Κυπέλλου Καβάλας, την Τετάρτη (24/01).

Η Γ’ φάση του Κυπέλλου Καβάλας θα αρχίσει την Τετάρτη (24/01).

Η κλήρωση της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Καβάλας διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης (21/12).

Η Β’ φάση του Κυπέλλου Καβάλας ολοκληρώθηκε με δύο αναμετρήσεις την Τετάρτη (20/12).

Το απόγευμα της Τρίτης (07/11) έγινε η κλήρωση της Β’ φάσης του Κυπέλλου Καβάλας.

Από την επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, έγινε γνωστό, πως την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα, θα γίνει η κλήρωση της Β' φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

Την Τετάρτη (01/11), διεξήχθησαν τέσσερις αναμετρήσεις για την Α’ φάση του Κυπέλλου Καβάλας.

Μία αναμέτρηση για την Α’ φάση του Κυπέλλου Καβάλας, διεξήχθη την Κυριακή (29/10).

Με ανακοινώσεις της η ΕΠΣ Καβάλας ενημέρωσε για τιμωρίες και για μία κλήση σε απολογία παραγόντων του τοπικού ποδοσφαίρου.

Η Δόξα Θεολόγου εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς τη διαιτησία, για το ματς του Κυπέλλου Καβάλας απέναντι στην Αναγέννηση Λιμεναρίων, ανεβάζοντας και βίντεο στα social media, για μία φάση που διαμαρτύρεται.

Σελίδες