Ένα περιστατικό που συνέβη το πρωί του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου δημοσιοποίησε ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε για μια άστεγη ηλικιωμένη που ξεπάγιαζε έξω από την εκκλησία της Νέας Ηρακλείτσας.

 

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

 

Σήμερα το πρωί γύρω στις 8:30 καθώς εργαζόμουν στην επιχείρηση μου, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από μια θορυβημένη κυρία να μου λέει:

 

-Παρακαλώ είστε ο κύριος Δήμαρχος

-Ναι παρακαλώ τι θα θέλατε της λέω

- Κύριε Δήμαρχε, στην είσοδο της εκκλησίας της Ν. Ηρακλείτσας, βρέθηκε μια ηλικιωμένη, άστεγη, ξεπαγιασμένη και ταλαιπωρημένη κυρία, την οποία αφού την φρόντισα θέλησα να σας ενημερώσω για να αναλάβετε την περίθαλψη της .

 

-Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση της λέω και κλείνω το τηλέφωνο .

 

Απ´ ευθείας τηλεφώνησα τον Τοπικό Αντιδήμαρχο  Χρήστο Πριονίδη τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου μας Γιώργος Καλλινικίδης και στο επόμενο δίωρο κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου μας και δόθηκε η δέουσα φροντίδα στην άστεγη συμπολίτισσα μας.

 

Να ξεκαθαρίσω ότι για εμάς τους αιρετούς θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μας να δώσουμε λύση στο πρόβλημα . 

 

Δεν θα μπορούσα όμως να μην ευχαριστήσω δημόσια :

την κυρία Καλλιόπη Γουδεβένου για το τηλεφώνημα και την ευαισθησία της, καθώς επίσης και τους εργαζόμενους στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας για την άμεση ανταπόκριση τους, δηλώνοντας έτσι την λειτουργία ενός Σύγχρονου και άρτια δομημένου δήμου .

Και καταλήγουμε στο ότι σε κάθε περίπτωση ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ !!!!