Άστεγος

Ένας 42χρονος Ελληνικής καταγωγής είναι ο δράστης της επίθεσης τα ξημερώματα της Τετάρτης 31 Αυγούστου σε 55χρονο άστεγο αλλοδαπό στην Αλεξανδρούπολη που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Σε κρίσιμη κατάσταση εισήχθη στο Νοσοκομείο Καβάλας ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι άστεγος. Πληροφορίες τον θέλουν να έχει δεχθεί επίθεση για άγνωστο λόγο.

Ο άτυχος άντρας έψαχνε για σκουπίδια, όταν η πόρτα του ρομποτικού κάδου έκλεισε αυτόματα με α

Ο 70χρινος είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο της Καβάλας πριν από μερικές εβδομάδες έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Όταν ωστόσο ήρθε η ώρα να πάρει εξιτήριο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε που να μείνει

Σε αναζήτηση στέγης για 70χρονο Καβαλιώτη που δεν έχει που να μείνει βρίσκεται ο Δήμος Καβάλας και η διοίκηση του Νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται μετά την αφαίρεση του ενός του ποδιού λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άστεγος ο οποίος φέρεται να είναι ο υπαίτιος για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουνίου 2018.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας λίγο μετά τις 23:00 του Σαββάτου 30 Ιουνίου 2018 όταν ακατοίκητη μονοκατοικία στην οδό Δράκοντος τυλίχθηκε στις φλόγες.