Εννέα χρόνια λειτουργίας συμπληρώνονται σήμερα Σάββατο 7 Ιανουαρίου για τις σελίδες Forum Thassos και Forum Grecia οι οποίες δημιουργήθηκαν στο Facebook με σκοπό να ενημερώνουν τους εν δυνάμει Ρουμάνους επισκέπτες για πιθανούς τουριστικούς προορισμούς στη χώρα μας

 

Σύμφωνα με τους διαχειριστές των δύο σελίδων:

 

«Για 9 χρόνια τα Forum Thassos και Forum Grecia έχουν γίνει μέρος της ζωής σας και όλοι εσείς είστε μέλη της οικογένειας όσων συμμετέχουν στα δύο φόρουμ.

 

Ως συνήθως, κάνουμε μια σύντομη «ετήσια αναφορά δραστηριοτήτων.

 

Επεκτείναμε τις κοινότητές μας έτσι ώστε η ομάδα του Forum Greece να διαχειρίζεται πάνω από 70 αποκλειστικές κοινότητες για κάθε έναν από τους αγαπημένους σας προορισμούς, ώστε να μπορείτε να ρωτάτε και να λαμβάνετε απαντήσεις για συγκεκριμένους τομείς ή θέματα που σας ενδιαφέρουν.

 

Το Forum Family περιλαμβάνει τόσο προτεινόμενες κοινότητες από την Ελλάδα όσο και κοινότητες από άλλες χώρες όπου εμείς, οι Ρουμάνοι, περνάμε τις διακοπές μας, καθώς και φόρουμ αφιερωμένα στα χόμπι μας.

 

Αυξήσαμε την ομάδα των συντονιστών και καταφέραμε να κρατήσουμε αφοσιωμένους, σοβαρούς και εμπλεκόμενους ανθρώπους μαζί μας. Χρειαζόμαστε μια σταθερή και ισορροπημένη ομάδα, δεδομένης της ευθύνης που έχουμε απέναντι στις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που μας ακολουθούν.

 

Ήμασταν η κύρια πηγή πληροφοριών για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και σας ενημερώσαμε σωστά και γρήγορα.

 

Εκτός από το γεγονός ότι ενημερώναμε συνεχώς τον Τύπο στη Ρουμανία, γίναμε και οντότητα μέσων ενημέρωσης μέσω των πλατφορμών μας.

 

Έχουμε γίνει σημαντική πηγή έμπνευσης για την επιλογή μελλοντικών προορισμών, προτείνοντας αξιόπιστες επιχειρήσεις.

 

Συνεχίσαμε την ανάπτυξη κοινοτήτων του Forum Thassos αφιερωμένες σε κάθε χώρα από την οποία έρχονται τουρίστες στο νησί - έτσι ώστε οι πληροφορίες να φτάνουν σε τουρίστες από τις αντίστοιχες χώρες στη μητρική τους γλώσσα.

 

Παρέχουμε σε όσους μας ακολουθούν, πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας - Εργασία στη Θάσο - και ευκαιρίες ακίνητης περιουσίας. 

 

Γίναμε συνεργάτες μέσων ενημέρωσης κάποιων αθλητικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο νησί της Θάσου (MTB, πρωτάθλημα ποδοσφαίρου - Δόξα Θεολόγου).

 

Ξεκινήσαμε εκστρατείες συγκέντρωσης χρημάτων για αδέσποτα ζώα στο νησί της Θάσου, για τροφή και στείρωση.

 

Διατηρήσαμε ένα ευχάριστο περιβάλλον για τα μέλη και σεβαστήκαμε τα πρότυπα της κοινότητας του Facebook, ώστε να υπάρχει αποτελεσματική, συνεκτική και πολιτισμένη επικοινωνία.

 

Με τη βοήθεια των συνεργατών μας, προσφέρουμε δωρεάν διαμονή και κουπόνια σε ταβέρνες - ως έπαθλα στους διαγωνισμούς που διοργανώνουμε. Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας που μας βοηθούν να διατηρήσουμε αυτή την κοινότητα ενεργή.

 

Προωθήσαμε ενεργά και αντικειμενικά ό,τι σημαίνει Ελλάδα και εγκαινιάσαμε τη νέα ιστοσελίδα

 

Ολοκληρώσαμε τη χρονιά με την πρώτη ελληνορουμανική παραμονή Πρωτοχρονιάς στο νησί της Θάσου, όπου είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε παλιούς φίλους και να κάνουμε νέους φίλους.

 

Είμαστε πραγματικά η μεγαλύτερη κοινότητα των εραστών της Ελλάδας και για αυτό σας ευχαριστούμε».