Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην πόλη της Καβάλας. Τα δεδομένα προέρχονται από τον μετρητή ατμοσφαιρικής ρύπανσης του παγκόσμιου δικτύου AIRLY ο οποίος βρίσκεται τοποθετημένος στην πόλη μας ιδιοκτησίας του Δήμου Kαβάλας.

 

 

Σε πραγματικό χρόνο μπορείτε να παρακολουθείτε την συγκέντρωση αιωρουμενων σωματιδίων στον ατμοσφαιρικό αέρα της πόλης καθώς και έναν συνολικό δείκτη ποιότητας του αέρα. Εντός της ιστοσελίδας του μετρητή όπου επεξηγούνται  τόσο ο δείκτης ποιότητας αέρα όσο και οι διάφοροι τύποι αερολυμάτων που μετράει ο σταθμός ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Όλα τα παραπάνω  είναι προσβάσιμα  στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3HuET5f

 

 

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την προσθήκη αυτή καθώς για πρώτη φορά είναι προσβάσιμα δεδομένα ατμοσφαιρικής ρύπανσης σε πραγματικό χρόνο στην πόλη μας.

 

Για κάθε νεότερο αλλά και οποιαδήποτε απορία επισκεφτείτε το www.meteokav.gr όπου στην αρχική μας σελίδα υπάρχει επιλογή που σας παραπέμπει στον μετρητή ρύπων.

 

Πηγή: Meteokav