Συνελήφθησαν χθες (12-10-2015) και σήμερα (13-10-2015), στη Δράμα και σε χωριά των νομών Καβάλας και Δράμας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 67, 57 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας φυτού κάνναβης και κατοχής ναρκωτικών. 

 

Αναλυτικότερα:

 

  • Χθες το πρωί, σε χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 57χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του 2 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 53,7 γραμμαρίων.

 

  • Χθες το πρωί, σε χωριό της Δράμας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 67χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο αγρόκτημά του εντόπισαν ένα (1) φυτό κάνναβης, ύψους 80 εκατοστών και μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

 

  • Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν τον 22χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία και την κατοχή του 2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 9,3 γραμμαρίων.

 

Κατασχέθηκαν το φυτό κάνναβης και οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.