ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ – ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

 

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τη διπλή δολοφονία και την αυτοκτονία του δράστη. Η Καβάλα παραμένει ανάστατη από το έγκλημα. 

 

Η φρικτή τραγωδία στο χωριό Λεκάνη στην Καβάλα με θύματα μία 31χρονη μητέρα και το 10  μηνών βρέφος της και δράστη και αυτόχειρα τον 56χρονο πατέρα του βρέφους συγκλονίζει, ενώ η ιατροδικαστική έκθεση σοκάρει.

 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλαο Κιφνίδη που εξέτασε τις σορούς τόσο της 31χρονης μητέρας και του 10 μηνών βρέφους, όσο και του δράστη, ο 56χρονος δεν κατάφερε να αυτοκτονήσει με την πρώτη σφαίρα αλλά με τη δεύτερη προσπάθεια.

 

Μάλιστα, επειδή είχε δυο τραύματα το πτώμα του 56χρονου για να διαπιστωθεί ότι πρόκειται όντως για αυτοκτονία, κλήθηκε και το εγκληματολογικό.

 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ιατροδικαστής στο newsit.gr είναι από τις σπάνιες φορές που αυτόχειρας πυροβολεί δύο φορές.

 

Πρώτα έστρεψε το όπλο στο στήθος του, στην καρδιά για να τελειώσει τη ζωή του, αλλά την τελευταία στιγμή φαίνεται πως η κάννη γλίστρησε λοξά από τα δεξιά προς τα αριστερά και τα σκάγια πέρασαν κάτω από το δέρμα και βγήκαν από την αριστερή χώρα.

 

Στη συνέχεια αφού δεν κατάφερε να βάλει τέλος στη ζωή του την πρώτη φορά, έβαλε την κάννη στο στόμα, τράβηξε τη σκανδάλη και αυτοκτόνησε.

 

Πριν δολοφονήσει τη σύντροφο του, σκότωσε το ίδιο τους το παιδί. Το 10 μηνών βρέφος, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, πυροβολήθηκε πίσω αριστερά στην πλάτη κάτω από την ωμοπλατιαία χώρα και τα σκάγια βγήκαν δεξιά στην περιοχή του ήπατος και κατέστρεψαν τον δεξί πνεύμονα.

 

Συνολικά μάλιστα, βγήκαν 10 σκάγια από το σώμα του βρέφους που πέθανε ακαριαία.

 

Λίγα δευτερόλεπτα μετά σκότωσε την 31χρονη γυναίκα, όσα ακριβώς χρειάστηκαν για να ξαναγεμίσει το όπλο ο δράστης.

 

Στο πτώμα της γυναίκας βρέθηκαν 6 δράμια. Φαίνεται πως την πυροβόλησε στην πλάτη από δεξιά προς τα αριστερά μία φορά, τα δράμια βρήκαν στην καρδιά και στους πνεύμονες και πέθανε ακαριαία.

 

Οι σοροί της γυναίκας και του βρέφους θα μεταφερθούν στη Γερμανία, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν εκεί το τελευταίο αντίο, ενώ η κηδεία του 56χρονου κτηνοτρόφου έγινε στη Λεκάνη Καβάλας το απόγευμα του Σαββάτου.

 

Σημειώνεται ότι ο δράστης και αυτόχειρας είχε αφήσει σημείωμα πριν το έγκλημα. Σε αυτό όπως ανέφερε ιδιοκτήτης καφενείου της περιοχής και φίλος του ζευγαριού έγραφε: «εδώ αρχίζει η αγάπη μας κι εδώ τελειώνει».

 

Ο δράστης φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει τη διπλή δολοφονία. Το πρωί της Παρασκευής πήγε στο σπίτι της 31χρονης πρώην συντρόφου του, την πήρε με τη βία μαζί με το παιδί τους και τους οδήγησε σε έναν στάβλο, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά.

 

Συγγενής του δράστη, μιλώντας στο newsit.gr, περιέγραψε πως την ώρα που ο 56χρονος έφτασε στο στάβλο, πήρε έναν ξάδερφό του και του ζήτησε να πάει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να δει με τα μάτια του, αυτό που επρόκειτο να κάνει.

 

Πριν κλείσει το τηλέφωνο άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί, με τον συγγενή του να πιστεύει αρχικά, πως αυτοί προέρχονταν από κυνηγούς στην περιοχή.

 

«Σκότωσε την γυναίκα του και το παιδί και πήρε τον αδερφό μου τηλέφωνο και του είπε “έλα στους στάβλους”. Την ώρα που πήγαινε ο αδερφός μου στον στάβλο άκουσε τον πυροβολισμό, αλλά νόμιζε ότι ήταν κυνηγοί, δεν κατάλαβε.

 

Όταν έφτασε τους είδε όλους νεκρούς. Είχε πάει στο σπίτι που έμενε με τον παππού της και την πήρε και την πήγε στους στάβλους.

 

Η μητέρα του θύματος ήταν από το χωριό, αλλά το κορίτσι είχε μεγαλώσει εκεί. Έμεναν σε διαφορετικά σπίτια με τον ξάδερφο μου τον τελευταίο καιρό», πρόσθεσε.