Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε δημοσιεύσει την περιπέτεια του Οδυσσέα, ενός γάτου από τον Πρίνο ο οποίος εξαφανίστηκε όταν μπήκε από λάθος στο φέρι μποτ για Καβάλα.

 

Περαστικοί τον είχαν δει να τριγυρνάει στο λιμάνι της Καβάλας και οι ιδιοκτήτες του είχαν κάνει έκκληση σε όποιον μπορούσε να βοηθήσει να το βρουν.

 

Επρόκειτο για ένα νεαρό ζευγάρι το οποίο μάλιστα αύριο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου ετοιμάζεται να παντρευτεί. Η ιστορία του Οδυσσέα και της Οδύσσειας που πέρασε για περίπου μία εβδομάδα είχε τελικά καλό τέλος αφού ο γάτος εντοπίστηκε και φιλοξενήθηκε στην Καβάλα μέχρι να επιστρέψει στους ιδιοκτήτες του.

 

Μάλιστα όπως λέει η ιδιοκτήτριά του «Αύριο θα παντρευτούμε και είναι το καλύτερο δώρο γάμου».

 

 

Η ίδια σε επιστολή της αναφέρει:

 

"Λοιπόν αφού έγινε το Νόστιμον Ήμαρ αν και όχι στην Ιθάκη αλλά στη Θάσο, σας στέλνω εδώ τα ονόματα και τις λεπτομέρειες:

 

Σήμερα το πρωί πήρα το πρώτο καράβι και βρέθηκα με τον Χρήστο Δερβίδη που μαζί με τον Γιώργο Πιτόσκα, τη Μαρία Παπαντίδου και τον Μένιο Πηγαδά πάλευαν χθες όλη μέρα να κρατήσουν τον Οδυσσέα εκεί.

 

Επίσης ήμουνα σε επικοινωνία και με την Αθανασία Δερβίδη από την ομάδα ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ, την Κατερίνα Μαριγούδη και τον Γιάννη Αρρενόπουλο. Ήταν πολλοί οι άνθρωποι που βοηθούσανε, που μοιράστηκαν το άρθρο στα social media και που τον έψαχναν στο λιμάνι και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς. Επίσης ευχαριστούμε εσάς το kavalaNews.grπου το ανεβάσατε.

 

Αύριο θα παντρευτούμε και είναι το καλύτερο δώρο γάμου που έχουμε τον Οδυσσέα δίπλα μας πάλι!"