Δελτίο Τύπου για την υπόθεση της επίθεσης σε εργαζόμενο σε beach bar στη Χρυσή Αμμουδιά στη Θάσο εξέδωσε η αστυνομία. Θυμίζουμε ότι την επίθεση οργάνωσε ο φίλος τού θύματος για να τον κλέψει.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας  

 

Συνελήφθησαν την 5-9-2022 στη Θάσο και την Καβάλα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου και του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας τρεις ημεδαποί για ληστεία, εγκληματική οργάνωση και ψευδή κατάθεση κατά περίπτωση, σε βάρος έτερου ημεδαπού. 

 

Ειδικότερα πρώτες πρωινές ώρες της 5-9-2022 σε οικισμό της Θάσου, δύο εκ των ανωτέρω δραστών μαζί με έναν ακόμη άγνωστο συνεργό τους ο οποίος αναζητείται, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους επιτέθηκαν σε ημεδαπό, κατόπιν συνεννόησης με τον τέταρτο δράστη, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον παθόντα και με χρήση βίας του αφαίρεσαν τσαντάκι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά του αντικείμενα διαφεύγοντας στη συνέχεια προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Σημειώνεται ότι ο ημεδαπός που βρισκόταν μαζί με τον παθόντα αρχικά ισχυρίστηκε ότι ήταν και ο ίδιος θύμα της ληστείας ενώ ακολούθως ομολόγησε την πράξη του.

 

Κατασχέθηκαν το κινητό και μέρος του χρηματικού ποσού που βρέθηκε στην κατοχή των δραστών προκειμένου να αποδοθούν στο παθόντα.

 

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου.