κλοπή

Συγκεκριμένα, είχε υποβληθεί έγκληση στις 11 Δεκεμβρίου 2023 για περιστατικό κλοπής εντός Ε/Γ-Α/Ψ σκάφους το οποίο ελλιμενιζόταν στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας.

Δικογραφία σε βάρος γυναίκας ελληνικής καταγωγής σχημάτισαν οι αστυνομικές αρχές του αστυνομικού τμήματος Νέστου.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής που έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2023 το πρωί στην Καβάλα.

 Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα ελληνικής καταγωγής για κλοπή.  

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης 5 μέλη εγκληματικής οργάνωσης για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από οικίες

Τρεις τόνους ελιές έκλεψαν άγνωστοι από κτήμα με ελαιόδενδρα στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου, μεταξύ Πλατανοτόπου και Ποδοχωρίου.

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου 2023 ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής ο οποίος οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο με πινακίδες άλλου οχήματος.

Κλοπές από σούπερ μάρκετ, ύψους 31.000 ευρώ, σε διάφορες πόλεις της βόρειας Ελλάδας κατηγορούνται ότι διέπραξαν τρεις άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου 2023, ένας άνδρας ξένης καταγωγής διότι οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο από την Αθήνα.

Συνελήφθησαν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 δύο άνδρες ελληνικής καταγωγής οι οποίοι προσπάθησαν να κλέψουν πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος άνδρα Ελληνικής καταγωγής γιατί τον έπιασαν να κυκλοφορεί με κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Οι δυο δράστες μπήκαν σε επιχείρηση που ήταν κλειστή και δεν λειτουργούσε και αφαίρεσαν ηλεκτρολογικό εξοπλισμό.

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 30/9 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ορφανού Καβάλας με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου Δράμας ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για υπεξαίρεση.

Δέκα δοχεία μέλι συνολικού βάρους 280 κιλών απέσπασαν άγνωστοι δράστες από αποθήκη καταλύματος στα Κοίνυρα της Θάσου τις προηγούμενες ημέρες.

Γυναίκα ελληνικής καταγωγής αναζητά η αστυνομία η οποία αφαίρεσε όχημα από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στα Αμισσιανά του Δήμου Παγγαίου.

Η αστυνομία εμφανίστηκε αρκετά γρήγορα.... αλλά δεν τους έχω δει να ασχολούνται πολύ με τη λήψη δεδομένων από τους γύρω τους.

Εξιχνιάστηκαν, την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, 9 υποθέσεις απατών τετελεσμένων και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν σε βάρος ηλικιωμένων, κυρίως ελληνικής καταγωγής, σε περιοχές της Καβάλας, της Αλεξανδρούπολης και του Βόλου. 

Το πρωί της Κυριακής (09/07), συνελήφθη γυναίκα γιατί έκλεψε χρήματα από επιχείρηση όπου εργάζεται.

Θύμα κλοπής έπεσε για ακόμα μια φορά κάτοικος Ποταμιάς στη Θάσο. Όπως λέει ο ίδιος ο Αργύρης Γούτας, πρόκειται για επαγγελματίες κλέφτες που του έκλεψαν από το σπίτι πράγματα αξίας πάνω από 2.500 ευρώ.

Η κοπέλα έκανε βόλτα στον πεζόδρομο του Λιμένα και αποπειράθηκε να αφαιρέσει ένα είδος ένδυσης από κατάστημα.

Την Τετάρτη (03/05) συνελήφθη στη Θάσο ένας διαρρήκτης ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης (02/05), μπήκε σε σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο και έκλεψε χρηματικό ποσό.

Σελίδες