Θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα προβλέπει για τις επόμενες 15 ημέρες ο Σάκης Αρναούτογλου.

 

Σύμφωνα με την πρόβλεψή του, από την Πέμπτη 11 Αυγούστου και μέχρι την Κυριακή 14 Αυγούστου θα υπάρξει πτώση της θερμοκρασίας 3-4 βαθμών. Η αστάθεια πάντως στα καιρικά φαινόμενα αναμένεται ότι θα περιοριστεί σημαντικά την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου.

 

Τα μελτέμια στο Αιγαίο αναμένεται ότι θα υποχωρήσουν από την Παρασκευή. Το τριήμερο 13-16 Αυγούστου, οι άνεμοι δεν φαίνεται ότι θα ξεπεράσουν τα 4-5 και τοπικά μόνο 6 μποφόρ, με σταδιακή μικρή ενίσχυση κυρίως από τις 18 Αυγούστου.

 

Ωστόσο, ο Σάκης Αρναούτογλου διαβάζοντας τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, διαβλέπει κύμα έντονης ζέστης από τις 17 – 21 Αυγούστου.

 

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

 

Έντονα τα θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα το επόμενο 15ήμερο στη χώρα!

 

Αρκετά άστατος τις θερμές μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες θα καταστεί ο καιρός στα ηπειρωτικά με μικρή πτώση της θερμοκρασίας της τάξεως των 3 έως και 4 βαθμών, απο την ερχόμενη Πέμπτη 11/8 και μέχρι περίπου την Κυριακή 14/8 ενώ ανήμερα του 15Αύγουστου η ασταθεια θα περιοριστεί σημαντικά!!!

 

Το μελτέμι στο Αιγαίο θα πέσει σταδιακά από την ερχόμενη Παρασκευή και από το Σάββατο 13/8 και μέχρι τις 16/8 δεν φαίνεται να ξεπερνα τα 4-5 και τοπικά μόνο τα 6 μποφόρ με σταδιακή μικρή ενίσχυση κυριως απο τις 18 του μηνός!

 

Κύμα έντονης όμως ζέστης "ψιθυρίζουν" και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία χοντρικά από τις 17-21 Αυγούστου!