Τις τελευταίες ημέρες κλιμάκια των υποψηφίων του Σύριζα μαζί με μέλη της νομαρχιακής επιτροπής και τοπικών επιτροπών οργώνουν στην κυριολεξία το νομό Καβάλας με καθημερινές εξορμήσεις.

 

Την Κυριακή και Δευτέρα κλιμάκιο του Σύριζα με την συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Γιώργου Παπαφιλίππου και Αναστασίας Μιρλή βρέθηκαν στη Θάσο και πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων.

 

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε δημόσιες υπηρεσίες του νησιού, το κέντρο υγείας, το αστυνομικό τμήμα, το δημοτικό μέγαρο, το ΙΚΑ, το δασαρχείο και το λιμεναρχείο, συζητώντας για τα προβλήματα των υπηρεσιών και τρόπους καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών.

 

Τις ίδιες ημέρες, η Ελένη Δουβλέτη επισκέφτηκε την περιοχή Νέστου, από όπου και κατάγεται, ενώ οι Κώστας Μορφίδης και Γιώργος Καρατσιουμπάνης είχαν συναντήσεις σε χωριά της περιοχής Παγγαίο, όπου και συζήτησαν με τους κατοίκους.

 

Οι υποψήφιοι του Σύριζα έτυχαν ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους κατοίκους όλων των περιοχών τις οποίες επισκέφτηκαν, και επέστρεψαν με την αίσθηση άνετης επικράτησης στις επικείμενες εκλογές.

 

Το κλίμα άλλωστε στην περιοχή είναι ιδιαίτερα θετικό υπέρ του Σύριζα μετά και την μεγαλειώδη συγκέντρωση της προηγούμενης Παρασκευής στην κεντρική πλατεία Καβάλας και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

 

Οι επισκέψεις και εξορμήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με εντατικούς ρυθμούς. Σήμερα, κλιμάκιο του Σύριζα με τη συμμετοχή υποψηφίων βουλευτών βρίσκεται για επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας και στο Γενικό Νοσοκομείο.

 

 

Σύριζα Καβάλας

Ομονοίας 66

2510233738

 

(δελτίο Τύπου)