«Ήμουν πεπεισμένος ότι τα πράγματα θα φτάσουν εδώ που είναι σήμερα. Μετά τις συστάσεις στον Ερασιτέχνη τα πράγματα εκτροχιάστηκαν», δηλώνει ο Πέτρος Πετρόπουλος μετά το αντίο Άλεξ Χαντιτάτζι, ενώ χαρακτήρισε ως «φτηνές δικαιολογίες» όσα αναφέρει στην ανακοίνωση αποχώρησης του (δες ΕΔΩ).

 

«Ο κόσμος τον πήρε στα χέρια, τον έκανε ήρωα και ο ίδιος του με τον επιπόλαιο τρόπο που συμπεριφέρθηκε πρόδωσε την εμπιστοσύνη μίας ολόκληρης ποδοσφαιρικής κοινωνίας. Εξευτέλισε την εμπιστοσύνη εκπροσώπων τοπικών αρχών αλλά και την ιστορία του ΑΟΚ. Δικαιολογίες του τύπου “οι προηγούμενοι δεν μας παραχώρησαν τις μετοχές, ή οι καβαλιώτες επιχειρηματίες και ο Δήμος Καβάλας δεν μας βοήθησε” είναι φτηνές», λέει στον KavalaNews 102.8 o πρώην υπεύθνος επικοινωνίας του ΑΟΚ και δημοτικός σύμβουλος, Πέτρος Πετρόπουλος.

 

«Διατηρούσα επιφυλάξεις. Και η κριτική που ασκούσα επιβεβαιώνεται. Σε καμία περίπτωση δεν θα αισθανόμουν δικαιωμένος γι΄αυτή την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Η πραγματική δικαίωση θα ερχόταν αν ο κ. Χαντιτάτζι την κρατούσε στη Super League 2. Οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε, αλλά και να τους ασκήσουμε σκληρή κριτική. Όχι μόνο στον ίδιο αλλά και σε όλους εκείνους που έκλεισαν τα μάτια και ήταν δίπλα του χωρίς να σεβαστούν αυτά που έκαναν οι Αντωνίου, Δεληκάρης και Κατσαμακίδης που τους χλεύασαν και τους κατηγορούσαν», δηλώνει.

 

«Όταν πριν από 1-2 μήνες ο κ. Χαντιτάτζι έκανε συστάσεις στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη που εν λευκώ του παρέδωσαν τις τύχες της ομάδας και τους είχε πει να περιοριστούν στον ρόλο τους σε ό,τι αφορά τη λειτουργία τμημάτων υποδομής και όχι με το ανδρικό τμήμα, ήταν η σπίθα για να φτάσουν να εκτροχιαστούν οι σχέσεις. Κάτι άρχισε να μην αρέσει στον Ερασιτέχνη», τονίζει ο κ. Πετρόπουλος.

 

Ζήτησε επίσης από τον ερασιτέχνη ΑΟΚ να πάρει θέση. Πρέπει να ενημερώσει τον κόσμο της Καβάλας για το μέλλον της ομάδας, είπε ο κ. Πετρόπουλος.

 

«Με πολύ πικρία θα πω ότι δυστυχώς τα πράγματα έφτασαν στο Αμήν και δεν ξέρω αν και αυτή τη φορά ο Αντωνίου, ο Δεληκάρης, ο Κατσαμακίδης. Τραγική και απαράδεκτη η κατάσταση».

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: