ερασιτέχνης ΑΟΚ

Στην ηγεσία του ερασιτέχνη ΑΟΚ θα παραμείνει ο Αντώνης Αντωνίου, μετά και τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που έγινε τη Δευτέρα (13/11). Οι εκλογές διεξήχθησαν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. 

Το νέο διοικητικό του συμβούλιο ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης ΑΟΚ, μετά τις εκλογές που έγιναν το απόγευμα της Κυριακής (05/11).

Τη διενέργεια αρχαιρεσιών για τη συγκρότηση νέου 15μελούς διοικητικού συμβουλίου την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου (θύρα 7) στο “Ανθή Καραγιάννη”, ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης ΑΟΚ.

Η νέα διοίκηση του ΑΟΚ μαζί με τον ερασιτέχνη τακτοποίησε τις οφειλές που υπήρχαν προς ποδοσφαιριστές, από την εποχή διοίκησης Άλεξ Χαντιτάτζι και η ομάδα από τη Δευτέρα (18/09), θα ενεργοποιήσει κανονικά τις μεταγραφές της.

Σε συνάντηση της Παρασκευής (05/05) που είχαν άνθρωποι του ΑΟΚ, “κλείδωσε” η συγκρότηση νέας διοίκησης για το σύλλογο, με νέα πρόσωπα που είναι οικονομικά ισχυρά. 

Ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ καλεί όποιον θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, να καταθέσει γραπτώς το αίτημα του.  

«Ήμουν πεπεισμένος ότι τα πράγματα θα φτάσουν εδώ που είναι σήμερα. Μετά τις συστάσεις στον Ερασιτέχνη τα πράγματα εκτροχιάστηκαν», δηλώνει ο Πέτρος Πετρόπουλος 

Το πλάνο του για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν παρουσίασε μέσω γραπτής του δήλωσης ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Καβάλα, Άλεξ Χαντιτάτζι.

«Η ομάδα θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα με σκοπό την παραμονή στην Super L

Αρχίζουν την 1η Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΟ Καβάλα σύμφωνα με την ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΑΟΚ. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: