Τη διενέργεια αρχαιρεσιών για τη συγκρότηση νέου 15μελούς διοικητικού συμβουλίου την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου (θύρα 7) στο “Ανθή Καραγιάννη”, ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης ΑΟΚ.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

“Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει την διενέργεια αρχαιρεσιών για τη συγκρότηση νέου 15μελούς Δ.Σ., την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου (θύρα 7) του «Δ.Σ. Ανθή Καραγιάννη». 

 

Η διαδικασία θα διεξαχθεί παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος, με ώρα έναρξης 17:00 και ώρα λήξης 18:30. 

 

Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων λήγει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και ώρα 17:00, και η κατάθεση της μπορεί να γίνει και μέσω της ιστοσελίδας μας www.aokavala.gr (ενότητα ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ), όπου υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες και έγγραφα και για την συνδρομή μέλους.

 

Πριν τις αρχαιρεσίες, θα διενεργηθεί η γενική συνέλευση και παρακαλούνται τα μέλη μας να φέρουν μαζί τους το δελτίο ταυτότητας, ενώ σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας θα οριστεί εκ νέου ημερομηνία. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες/κατάθεση υποψηφιοτήτων, μπορείτε να απευθύνεστε και στο e-mail [email protected] ενώ εγγραφές/ανανεώσεις συνδρομών μέλους θα μπορούν να γίνουν μέχρι και την έναρξη της διαδικασίας στις 17:00 αλλά και στην Θύρα 6 κατά την είσοδο των φιλάθλων για τον αγώνα ΑΟΚ – Πανθρακικός.”