ΑΟΚ

O AOK επικράτησε με 0-5 επί του Άρη Πετεινού, για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής εδώ.

Η 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής διεξήχθη την Κυριακή (24/09).

Ο ΑΟΚ αρχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Γ’ Εθνική, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου (δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ). Πριν την τελευταία του προπόνηση το Σάββατο (23/09), έγινε και ο αγιασμός για την έναρξη της σεζόν 2023-2024.

Ο Άλεξ Χαντιτάτζι ενισχύει οικονομικά την προσπάθεια του ΑΟ Καβάλα μέσω της επένδυσης του στην Αλάνα, “The Hamptons Greece”.

Η νέα διοίκηση του ΑΟΚ μαζί με τον ερασιτέχνη τακτοποίησε τις οφειλές που υπήρχαν προς ποδοσφαιριστές, από την εποχή διοίκησης Άλεξ Χαντιτάτζι και η ομάδα από τη Δευτέρα (18/09), θα ενεργοποιήσει κανονικά τις μεταγραφές της.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Άλεξ Χαντιτάτζι και οι άνθρωποι της διοίκησης του ΑΟΚ, περιμένουν να προχωρήσει στο διακανονισμό με τους 4 ποδοσφαιριστές που ο σύλλογος χρωστά χρήματα από την εποχή διοίκησης του.

Φιλικό αγώνα έδωσαν ο Αετός Οφρυνίου και ο ΑΟ Καβάλα το Σάββατο (09/09). Ο ΑΟΚ επικράτησε με 1-4.

Προσφυγή στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο, το CAS, κατέθεσε ο ερασιτέχνης ΑΟΚ, για ένα χρέος της ΠΑΕ προς ποδοσφαιριστές, από την εποχή της διοίκησης του Άλεξ Χαντιτάτζι.

Η ομάδα του ΑΟ Καβάλα, ενημερώθηκε επίσημα από την ΕΠΟ πως αναβάλλονται οι δύο πρώτοι αγώνες της για τη Γ’ Εθνική, που αρχίζει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Ματαιώνεται το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΟΚ και Νέστο Χρυσούπολης που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Την Κυριακή (03/09) θα διεξαχθεί στη Χρυσούπολη, στις 18:30 το απόγευμα, φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο Νέστο Χρυσούπολης και τον ΑΟΚ.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΟ Καβάλα, “Γαλάζιοι Αργοναύτες”, αδειοδοτήθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πλέον μπορεί να λειτουργεί κανονικά και πάλι.

Κανονικά θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο η ομάδα του ΑΟΚ.

Με μια συγκινητική ανάρτηση εκφράζει τα συλλυπητήριά του ο ΑΟ Καβάλας στην οικογένεια του 29χρονου Μιχάλη.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2023-2024, έγινε το πρωί της Παρασκευής (04/08).

Σελίδες