γράφει η

Κάτια Γιαννουκάκου 

 

Μια ευφάνταστη (κατά την γνώμη μου) ιδέα είχε η Κέισι Μίζιου για να διαφημίσει με τον τρόπο της τη Θάσο.

 

Θυμίζω ότι η Κέισι έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Greece’s Next Top Model (GNTM) η οποία μάλιστα έφτασε στην τελική τριάδα και παρά λίγο να κατακτήσει το έπαθλο.

 

Δεν έχει κρύψει ποτέ ότι στο νησί ζει η οικογένειά της αλλά και ότι η ίδια έχει περάσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στα Λιμενάρια ενώ εκεί έχει πάει και σχολείο.

 

Η Κέισι φέτος έκανε κάτι πολύ όμορφο, (δεν ξέρω αν κατάλαβε και η ίδια την αξία του) έφτιαξε ένα poll στο Instagram και ζήτησε από τους 198.000 που την ακολουθούν να τη ρωτήσουν ό,τι θέλουν για τη Θάσο.

 

Μέσα από όμορφες εικόνες που παραθέτει στη συνέχεια απαντά σε κάποιες από τις ερωτήσεις προβάλλοντας τις παραλίες, τα τοπία, τα ξενοδοχεία και τη γαστρονομία της Θάσου. Δεν παραλείπει βέβαια να δείξει και την αγαπημένη της μαμά Ρουντίνα, σε μια από τις φωτογραφίες η οποία ζει και εργάζεται μόνιμα στη Θάσο.

 

Εγώ κατά την ταπεινή μου άποψη θα πω ένα μεγάλο μπράβο στην Κέισι για την όμορφη δουλειά γεμάτη μεράκι που έκανε με τις φωτογραφίες για να αναδείξει τις ομορφιές της Θάσου και να προτείνει στον κόσμο να την επισκεφθεί.

 

Δείτε τις εικόνες που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της και θα πω ότι έκανε καλύτερη δουλειά από αυτή που θα μπορούσε να κάνει και ο ΕΟΤ αλλά και ο Δήμος της Θάσου μαζί.