Την Τετάρτη 1η Ιουνίου αρχίζει η λειτουργία του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων για το 2022.

 

«Με σεβασμό πάντοτε στις εξατομικευμένες ανάγκες των λουόμενων εδώ και πολλές δεκαετίες», αναφέρει σχετικά το Κέντρο Ιαματικού Τουρισμού.

 

Οι πηλοθεραπείες θα πραγματοποιούνται από τις 8:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. καθημερινά, ενώ ο χώρος της υδροθεραπείας θα είναι διαθέσιμος για το κοινό, μετά τις 20 Ιουνίου 2022.

 

Παράλληλα, ενημερώνει τους επισκέπτες ότι στην κατάφυτη έκταση του Κέντρου Ιαματικού Τουρισμού λειτουργεί  εστιατόριοαναψυκτήριο κατά τις ημέρες λειτουργίας του, το οποίο εξυπηρετεί, έκτος από τις ανάγκες των λουόμενων και το σύνολο των επισκεπτών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το προσωπικό του Κέντρου Ιαματικού Τουρισμού  –  Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, στο τηλέφωνο 2510 516162 - 518088 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.pilotherapia.gr.

 

Το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων «εύχεται σε όλους τους λουόμενους καλή λουτρική περίοδο και καλεί τους επισκέπτες να επισκεφθούν το «αειφόρο εργαστήρι της φύσης» όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όλα αυτά τα χρόνια».

 

(δελτίο Τύπου Δημωφέλεια)