Κρηνίδες

Συνελήφθη την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 το απόγευμα, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου το Food Track Festival στις Κρηνίδες.

Διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.562,50€, επιβλήθηκε σε γυναίκα στις Κρηνίδες του Δήμου Καβάλας, την Κυριακή 19 Μαΐου, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, αναφέροντας πως η δήμαρχος Θεόδωρος Μουριάδης, είπε πως το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων δεν θα λειτουργήσει φέτος, για λόγους ασφαλείας, παρότι ο εργολάβος του έργου αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, διαβεβαίωσε ότι τα λασπόλουτρα μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά από τις αρχές Ιουνίου. 

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, θέτει ερωτήματα προς τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας για τη λειτουργία του Πηλοθεραπευτηρίου των Κρηνίδων.

Το πρωί της Τετάρτης (17/04), ξέσπασε πυρκαγιά στις Κρηνίδες Καβάλας.

Η ΕΛΜΕ Καβάλας με ανακοίνωση της αναφέρει πως η πρόσκληση που δέχτηκε από το ΓΕΛ Κρηνίδων για εκδήλωση για τις ευρωεκλογές προκαλεί τα δημοκρατικά της αισθήματα, ενώ τονίζει πως η εκδήλωση είναι κομματική φιέστα της ΝΔ.

Τη Δευτέρα (11/03) οι μαθητές της Β’ τάξης του Γενικού Λυκείου Κρηνίδων, επισκέφτηκαν τον προϊστορικό οικισμό του Ντικιλί Τας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εκσυγχρονισμού των υποδομών του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων

Δενδροφύτευση 12 δενδρυλλίων έγινε στο Γενικό Λύκειο Κρηνίδων, το οποίο στεγάζεται προσωρινά στη Λυδία Καβάλας, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

Άρχισαν οι εργασίες εκσυγχρονισμού των υποδομών του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων. Το έργο στοχεύει στην αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του εν λόγω χώρου, καθώς και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους χρήστες.

Το Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών Νομού Καβάλας «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» αποφάσισε τη συμμετοχή του στην κινητοποίηση της ερχόμενης Τετάρτης 22 Νοεμβρίου ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Λόγω των ισχυρών ανέμων δέντρα έπεσαν σε διάφορες περιοχές στο Νομό Καβάλας, το πρωί του Σαββάτου (04/11).

Στο πλαίσιο του αειφόρου σχολείου και της καλλιέργειας περιβαλλοντικής συνείδησης, οι μαθητές του ΓΕΛ Κρηνίδων, αναβάθμισαν την ποιότητα ζωής στη σχολική μονάδα τους, αυξάνοντας το πράσινο μέσα στο σχολείο.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η φετινή λουτρική περίοδος για το Κέντρο Ιαματικού Τουρισμού - Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων.

Το Γενικό Λύκειο Κρηνίδων επελέγη να συμμετάσχει στο πρόγραμμα “Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” και γίνεται μέρος του δικτύου EPAS σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Την Τετάρτη (27/09), έγινε επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), στους εκπαιδευτικούς του Γενικού Λυκείου Κρηνίδων με τη συμβολή των εκπαιδευτών του ΕΚΑΒ – Παράρτημα Καβάλας. 

Φωτιά εκδηλώθηκε στα Λασπόλουτρα της Καβάλας προς την πλευρά του Καλαμώνα γύρω στις 2:30 το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Αυγούστου.

Δέσμευση τρίτη: Αναγέννηση του κέντρου των Κρηνίδων με στόχο τη διέλευση και παραμονή τουριστών – μεταφορά του πάρκινγκ και αξιοποίηση του Μύλου  

Σημαντικά προβλήματα δημιουργήθηκαν σε γνωστό κατάστημα στην περιοχή των Κρηνίδων, δίπλα από το Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, μετά την έντονη βροχόπτωση και τον δυνατό αέρα το απόγευμα της Παρασκευής (07/07) στην Καβάλα.

Το Κέντρο Ιαματικού Τουρισμού - Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων ανοίγεις τις πύλες του για το κοινό τη Δευτέρα 5 Ιουνίου.

Σελίδες