Τα έργα φυσικού αερίου ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα στην πόλη της Καβάλας και με αυτή την αφορμή, οι εκπρόσωποι της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) θα βρίσκονται στο κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών (Περίπτερο ΕΟΤ) την Τρίτη 24 Μαΐου και ώρες 10.00-14.00 & 17.00-20.00.

 

Τη συγκεκριμένη μέρα οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αξιοποίηση του φυσικού αερίου στη θέρμανση, στο μαγείρεμα και στη χρήση ζεστού νερού.

 

Σύμφωνα με την σχετικά ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας, μπορούν να λάβουν πληροφορίες για τα οφέλη του φυσικού αερίου όπως είναι η ευκολία στην τοποθέτηση, το κόστος συντήρησης του λέβητα, η σωστή διαχείριση και ο πλήρης έλεγχος του καυσίμου που καταναλώνεται.

 

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές θα μπορούν να πραγματοποιήσουν άμεσα κι επί τόπου τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύνδεσης στο δίκτυο του φυσικού αερίου με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες της Καβάλας μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο του φυσικού αερίου ΕΔΩ.