«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του ΑΟΚ, για την εξαιρετική πορεία που διέγραψε η ομάδα της πόλης μας στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2» αναφέρει σε δήλωση του δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, για τη φετινή πορεία του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα. 

 

Επίσης κάνει λόγω για προκλητικές συμμαχίες εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. 

 

Όσα λέει ο κ. Μουριάδης: 

 

«Παρά τις αντιξοότητες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διεκδικήσει μέχρι και την τελευταία αναμέτρηση την παραμονή της στην κατηγορία. 

 

Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος για την πρωτόγνωρη σε κάθε περίπτωση προσπάθεια ανατροπής των αρνητικών δεδομένων και των προκλητικών συμμαχιών, εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. 

 

Ο φετινός ΑΟΚ υπερασπίστηκε τα ιδανικά του συλλόγου, τίμησε την ιστορία του και απολαμβάνει δικαίως όχι μόνον τη συμπάθεια, αλλά και το δυνατό χειροκρότημα όλης της υγιώς σκεπτόμενης φίλαθλης κοινής γνώμης της χώρας. 

 

Βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο πάλεψε για να υπερκεράσει τα εμπόδια που βρήκε στο δρόμο του, είμαι σίγουρος ότι ο ΑΟΚ θα επιστρέψει σύντομα στη θέση που του αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

 

(Δήμος Καβάλας)