Εξαιρετικός απολογισμός για τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας. Κατέκτησε μία σειρά από μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ εφήβων-νεανίδων (U18). 

 

Ασημένιο μετάλλιο και 2η θέση στην Ελλάδα, για τα αγόρια της ομάδας, που λύγισαν στον τελικό 2-3 από την ομάδα της Πεύκης, «ΑΣ Το Γυμνάσιο».

 

Ο προπονητής του ΑΣΕΔ Γιάννης Σταύρου είχε στη σύνθεση τους Κωνσταντίνο  Φραγκάκη, Αλεσσάντρο Φελτσερ, Αλέξανδρο Αλεξόπουλο και Διονύση Τιμαμόπουλο!

 

Ήταν η πρώτη ήττα φέτος για τα αγόρια ,σε όλες τις διοργανώσεις, που ήταν αήττητα για 15 συνεχόμενα παιχνίδια!

 

Χάλκινο μετάλλιο και 3η θέση στην Ελλάδα για τα κορίτσια του ΑΣΕΑ. 

 

Η ήττα ήρθε στον ημιτελικό από την ομάδα του Τελαμώνα Σαλαμινας με 1-3. Στη καθοδήγηση από τον πάγκο ο προπονητής Γιαννης Σταυρου, είχε τη πολύτιμη βοήθεια των δυο αρχηγών της ομάδας, Χριστιάνας Κανάρη και Μάνου Αλαρούπι!

 

Πρώτη ήττα και για τα κορίτσια φέτος που είχαν και αυτά ένα σερί 13-0! 

 

Η σύνθεση της ομάδας: Πετσιβα Δήμητρα, Ζησούλη Ελένη και Δημητριάδη Φωτεινή.

 

Στα ατομικά ο Αλεσσάντρο Φελτσερ κατέκτησε τη θέση στην Ελλάδα!

 

Η Λεμονιά Γκαϊντατζή κατέκτησε επίσης τη θέση, όπως επίσης και το χρυσό στο ομαδικό και ασημένιο στο διπλό, αγωνιζόμενη με δανεισμό για ένα χρόνο στη ΧΑΝΘ!

 

Η Πετσιβα έφτασε μέχρι τις 8 και η Δημητριάδη στις 16.

 

Η Ζησούλη με πολύ καλές εμφανίσεις έχασε στις λεπτομέρειες τη πρόκριση από τους ομίλους.

 

Στα διπλά αγωνίσματα η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, από τον Αλεξόπουλο ο οποίος συνεργάστηκε με τον Κερασίδη από τον ΔΑΟ Ταύρου, με την εμφάνιση να είναι εντυπωσιακή.

 

Στα κορίτσια η ήττα στους 8 στις λεπτομερείς με 2-3 και 9-11 στο τελευταίο σετ δεν έδωσε στις Δημητριάδη και Πετσίβα ένα μετάλλιο!

 

Χρυσό στο διπλό μικτό!

 

Η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης (αλλά όχι για τον σύλλογο) ήταν η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο διπλό μικτό, με τους Φελτσερ και Γκαϊντατζή να συνεργάζεται τέλεια!

 

Απολογισμός

 

- 1 χρυσό

 

- 2 ασημενια

 

- 2 χαλκινα

 

Και μαζί με της Γκαϊντατζή, άλλα 3 μετάλλια!

 

Άνοδος για τη γυναικεία ομάδα στην Α2

 

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα της Καβάλας. Έκλεισε με σερί 9 στις 9 νίκες (το ίδιο και τα αγόρια). 

 

Το ταξίδι ξεκίνησε από Καβάλα με μια στάση Αθήνα για το ματς των μπαράζ, διαμονή Αθήνα για όλους και στη συνέχεια πορεία προς Πάτρα για ένα επίπονο 4ημερο μαχών για το πανελλήνιο εφήβων νεανίδων. 

 

Με συσσωρευμένη κούραση μέρα με τη μέρα οι στόχοι επετεύχθησαν σε γενικές γραμμές. 

 

 Σε παιχνίδι εξ αναβολής για τα μπαράζ ανόδου γυναικών νίκη ήρθε απέναντι στη πρωταθλήτρια ομάδα της περιφέρειας της Αθήνας με σκορ 3-0. 

 

Να σημειωθεί ότι δε χάθηκε κανένα επιμέρους ματς σε όλη τη πορεία της ομάδας φέτος (όλα τα σκορ ήταν 3-0 και χάθηκαν 4 σετ σύνολο). 

 

Ο προπονητής Γιάννης Σταύρου χρησιμοποίησε τις: Συμεωνίδου, Γιουρετζίδου, Πετσιβα, Δημητριάδη και την  αρχηγό της ομάδας Χριστιάνα Κανάρη.

 

Να θυμίσουμε ότι η αντρική ομάδα με αήττητη πορεία κατέκτησε την ιστορική άνοδο στην Α1 με τους Φελτσερ, Φραγκάκη, Αλεξόπουλο, Τιμαμόπουλο και τον αρχηγό της ομάδας Αλαρούπι Μάνο.

 

«Ευχαριστούμε πολύ όλους τους χορηγούς μας: Goodmorning cafe,Hellinis hotel Athens,Nemesis ταβέρνα, personal insurance! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το  Δίκτυο Κοινωνικής https://m.facebook.com/dkaa.gr/ για τη πολύτιμη βοήθεια της στον αθλητή μας Διονύση Τιμαμοπουλο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΑ. 

 

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ,τον προπονητή και τους αρχηγούς της ανδρικής και γυναικείας ομάδας μας για τη πολύτιμη αγωνιστική και προπονητική βοήθεια, που ήταν όλοι μαζί ενωμένοι, ολοκληρώνοντας μια δύσκολη και επιτυχημένη χρονιά! Σειρά έχει το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων στην Ορεστιάδα», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. 

 

(δελτίο Τύπου)