Πινγκ Πονγκ

Η ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας είχε συμμετοχή με 15 αθλητές ανάμεσα σε 238 που έλαβαν μέρος από όλη την Ελλάδα, στο Πανελλήνιο Ανοιχτό πρωτάθλημα της Βέροιας, που διεξήχθη το διήμερο 13-14 Ιανουαρίου.

Το Ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική Ελλάδος κάτω των 19 ετών, κατέκτησε ο αθλητής του ΑΣΕΑ Καβάλας, Διονύσης Τιμαμόπουλος, στο Βαλκανικό Κύπελλο επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Στη Σαλαμίνα το διάστημα από τις 8 έως τις 11 Απριλίου, ο ΑΣΕΑ Καβάλας κατέκτησε 1 χρυσό και 6 χάλκινα μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων U19.

Με νίκες έκλεισε την αγωνιστική περίοδο διασυλλογικού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης η ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το διήμερο (11-12/03).

Πρωταθλητής Βόρειας Ελλάδας αναδείχθηκε ο αθλητής επιτραπέζιας αντισφαιρίστης του ΑΣΕΑ Καβάλας Μάνος Αλαρούπι.

Ο ΑΣΕΑ Καβάλας θα δώσει τους επόμενους αγώνες του στο κλειστό του Μουσικού Λυκείου, με αυτές τις αναμετρήσεις να είναι οι πρώτες στην Καβάλα για την Α1 κατηγορία του πινγκ πονγκ.

Η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΑΣΕΑ Καβάλας επέστρεψε στην πόλη της Καβάλας μετά από ένα τριήμερο με δύσκολες αναμετρήσεις.

Με τρία ασημένια μετάλλια, επέστρεψε η ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας από το πρώτο ανοιχτό πρω

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Λεμονιά Γκαϊτατζή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ. Το συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη:

Εξαιρετικός απολογισμός για τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας. Κατέκτησε μία σειρά από μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ εφήβων-νεανίδων (U18). 

 

Ιστορική άνοδος, με αήττητο στο πρωτάθλημα, χαμηλό μέσο όρο ηλικίας (τον χαμηλότερο) και χαμηλό μπάτζετ (παιδιά της Ακαδημίας) ,πέτυχε ο Α

O Δήμος Παγγαίου πιστός στο ραντεβού του με τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ εφήβων τον Μάιο του 2019 και το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ-16 το καλοκαίρι

Σειρά διακρίσεων για τους αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΑΕΑ Καβάλας στο τουρνουά Kozani Open 2021 που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο η Τοπική Επιτροπή Βόρει

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 διοργανώνεται το 9ο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο "Καλαμίτσας" στην Καβάλα.