Με το μήνυμα ότι οι Καβαλιώτες πρέπει να στηρίξουν τη Δημοτική Αγορά Καβάλας, ο πρόεδρος της «Δημωφέλεια», Παναγιώτης Αγγελίδης, αντάλλαξε ευχές με τους επαγγελματίες. 

 

Πιο συγκεκριμένα, καθιερωμένη εορταστική επίσκεψη στη Δημοτική Αγορά Καβάλας πραγματοποίησε, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο πρόεδρος της «Δημωφέλεια», Παναγιώτης Αγγελίδης. 

 

Συνοδευόταν από τη γενική διευθύντρια της Επιχείρησης, Άλκηστη Βλάχου και τον διευθυντή Ακίνητης Περιουσίας και Λοιπών Δραστηριοτήτων, Αλέξη Βρεττό.  

 

Κατά την επαφή του με τους επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας  ο κ. Αγγελίδης μετέφερε το μήνυμα ότι κυρίως τη φετινή χρονιά, στο πλαίσιο της ευρύτερης κρίσης ακρίβειας, οι Καβαλιώτες καταναλωτές θα πρέπει να στηρίξουν ακόμα περισσότερο την τοπική αγορά. 

 

Στο ίδιο πλαίσιο, συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με τους επαγγελματίες  να δίνουν τις πιο θερμές ευχές, εν όψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, για υγεία, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

 

Στη συνέχεια ο κ. Αγγελίδης και η κ. Βλάχου, επισκέφθηκαν και τον δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη, ευχόμενοι στον ίδιο προσωπικά και στους συνεργάτες του, Καλό Πάσχα με υγεία, ψυχική ηρεμία και δημιουργικότητα.