Το πρωί της Μ. Πέμπτης 21 Απριλίου ξεκίνησε η διανομή παιχνιδιών στα παιδιά των πληττόμενων οικογενειών της περιοχής, από τον Αντιδημάρχο Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Επικοινωνίας, Λεωνίδα Παππά και την ειδική σύμβουλο σε θέματα Εκπαίδευσης και Ψυχικής Υγείας, Στέλλα Αργυρίου, παρουσία του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη.

 

Ο Δήμος Καβάλας επιθυμεί να ευχαριστήσει τους πολίτες που συνέδραμαν οικονομικά για την υλοποίηση της δράσης "Αγκαλιά Αλληλεγγύης - Κάθε παιδί και ένα παιχνίδι", καθώς και τις επιχειρήσεις οι οποίες συμμετείχαν στη φετινή προσπάθεια στήριξης των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε δεινή θέση. 

 

Με την ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής που ασκεί ο Δήμος Καβάλας, δίνουν μεγάλη χαρά στα μικρά παιδιά και βάζουν κατά απόλυτο τρόπο στο κλίμα των ημερών τις οικογένειες τους. 

 

"Είθε το παράδειγμα τους να βρει κι άλλους μιμητές τα επόμενα χρόνια!" λέει στην σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Καβάλας

 

Οι επιχειρήσεις και οι φορείς που πήραν μέρος στη δράση «αγκαλιά αλληλεγγύης – κάθε παιδί και ένα παιχνίδι, είναι: 

 

Βαφείδης, Κιβωτός, Μεταξάς, Μοδούρας, Ευθυμία Μαυράκη, Παύλος Χατζηπαυλίδης, Μαρμέλο, Hondos Center, Λέσχη Ποντίων, Lorez, Σκλαρής, Μαρία Βλάχου, Σωματείο Συνταξιούχων Λιπασμάτων Καβάλας, Μαθητές, καθηγητές και Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  7ου Γυμνασίου Καβάλας 

 

Οι μεγάλοι χορηγοί της δράσης: "ΓΕΩΑΠΟΔΟΣΗ - ΜΕΛΕΤΕΣ / ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ" , "ΑΝΑNIADIS STREET FOOD"!

 

(Δήμος Καβάλας)