Προβλήματα συναντά ο Δήμος Νέστου στην ανάπτυξη τμήματος της Αμμόγλωσσας στην Κεραμωτή, κομμάτι που ανήκει στην Εταιρία Ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου. 

 

«Από τη Δημοτική Αρχή υπάρχουν επίσημες προτάσεις δεν έχουν απαντηθεί. Αυτό έχει να κάνει με ένα κατάπτυστο φαινόμενο. Είχαμε πλάνο να αξιοποιήσουμε αυτή την έκταση και να την προφυλάξουμε», λέει στον KavalaNews 102.8 ο δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης.

 

Η ΕΤΑΔ έχει ένα κομμάτι γης 122 στρεμμάτων, που δεν είναι σε ένα σημείο αλλά απλώνεται ως μικρή λωρίδα σε διάφορα σημεία στην Αμμόγλωσσα. Δεν μπορεί η ίδια να τα αξιοποιήσει με κάποιον ιδιώτη, ούτε έχει δρόμο-πρόσβαση αν δεν περάσει από την έκταση του Δήμου.

 

«Στην ΕΤΑΔ βρήκαν από τον πρώην Δήμο Κεραμωτής δύο αναψυκτήρια που έχτισε σε χώρο του Δημοσίου, δυστυχώς και αντί να συνεννοηθούν με εμάς, ώστε είτε να τα μισθώσουμε είτε να αγοράσουμε τα λίγα τετραγωνικά, δεν έκαναν τίποτα απ’ όλα αυτά και έχουν βλέψεις να κάνουν και άλλα πράγματα», λέει ο κ. Μιχαηλίδης. 

 

«Το εξοργιστικό είναι ότι όλοι μιλούν με οποιονδήποτε πλην των αιρετών οργάνων που εκ του νόμου προηγούνται», σημειώνει. 

 

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: