Σάββας Μιχαηλίδης

Το μεσημέρι της Πέμπτης (16/05), ο γενικός γραμματέας δημόσιας διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημήτρης Κιρμικίρογλου, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Αλέξανδρο Ιωσηφίδη, επισκέφθηκαν τον Δήμο Νέστου και είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Νέστου και πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της ΑΜΘ.

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και ο πρόεδρος της, ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης, τονίζουν την αντίθεση τους για τη συνένωση των Δ.Ε.Υ.Α σε μια ανά Περιφέρεια αλλά και την αντιπρόταση της Κ.Ε.Δ.Ε  για συνένωση των ΔΕΥΑ σε νομαρχιακό επίπεδο καθώς και οποιαδήποτε πρόταση που περιέχει τον όρο αναγκαστική ή υποχρεωτική συνένωση.

Ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης, με ανάρτηση του ενημέρωσε, πως μαθητές και καθηγητές δημοτικών σχολείων στον Δήμο Νέστου, αναβίωσαν το έθιμο των “Χελιδονισμάτων”.

Με δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, με κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της κεντρικής πλατείας και με παρέλαση, τίμησε η Χρυσούπολη την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Στην κοινή διαπίστωση ότι εξελίσσεται σε ισχυρό ο δεσμός που αναπτύσσουν οι ιδιώτες με την τοπική αυτοδιοίκηση στην αστική και αγροτική ανάπτυξη προέβησαν οι συμμετέχοντες East Macedonia Thrace Forum, που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη από τη City Hub Events.

Το νέο τοπικό συμβούλιο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Καβάλας, είχε συνάντηση γνωριμίας με τον δήμαρχο Νέστου, Σάββα Μιχαηλίδη, την Παρασκευή (16/02), στο Δημαρχείο της Χρυσούπολης.

Αντίθετος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης στην κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου στη Λεκάνη, μία επένδυση με 141.600 πάνελ για παραγωγή ρεύματος 75 μεγαβάτ, στην οποία αντιτίθενται και οι κτηνοτρόφοι.

Στην Παραμυθούπολη Νέστου, ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης, άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του νέου έτους, σε εκδήλωση του Δήμου.

Δήμαρχο εκλέγει από την πρώτη Κυριακή και ο Δήμος Νέστου, τον Σάββα Μιχαηλίδη με 79,38% για την επόμενη πενταετία. 

Μεγάλη είναι η αγωνία των κατοίκων του Δήμου Νέστου, καθώς οι πυρκαγιές έχουν αναγκάσει τις Αρχές να εκκενώσουν συνολικά 7 περιοχές.

Ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης, παρουσιάζει τη νέα Πλατεία Ηρώων στη Χρυσούπολη, μετά από έργα που έγιναν στην περιοχή.

Στο προσωπικό του Δήμου Νέστου ανήκουν πλέον υπάλληλοι από το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι” μετά από 21 έτη στο πρόγραμμα.

Για το ζήτημα της έλλειψης προσωπικού εν όψει της αντιπυρικής περιόδου μίλησε ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης.

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του έκοψε το βράδυ της Τετάρτης (15/02) ο Άρης Πηγών μέσα σε οικογενειακό κλίμα με πολλούς καλεσμένους.

Μία φωτογραφία μοιράστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Γιώργος Πριονίδης λίγο πριν την έναρξη της σπουδαία αναμέτρησης ανάμεσα σε Ορφέα Ελευθερούπολης και Άρη Πηγών αναφέροντας πως “το ποδόσφαιρο ενώνει”.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (24/12) τα κάλαντα έψαλαν στο Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη, η φιλαρμονική του Δήμου, πολιτιστικοί σύλλογοι αλλά και μικροί μαθητές.

Επίσκεψη στον Νέστο, συνάντηση με τον δήμαρχο Σάββα Μιχαηλίδη σε ένα από τα πιο σύγχρονα μνημεία που δημιουργήθηκαν για τον ξεριζωμό.

Στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης στην Καβάλα προσγειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/5) το αεροπλάνο που μετέφερε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

«Έπεσαν» οι υπογραφές για τις συνδέσεις αποχέτευσης σε Γραβούνα, Χρυ

Προβλήματα συναντά ο Δήμος Νέστου στην ανάπτυξη τμήματος της Αμμόγλωσσας στην Κεραμωτή, κομμάτι που ανήκει στην Εταιρία Ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου. 

 

Ο χιονιάς επιμένει και έφτασε για τρίτη φορά φέτο στην δημοτική ενότητα Ορεινού το Δήμου Νέστου, "ντύνοντας" στα λευκά την περιοχ

Η συνάντηση του Βουλευτή Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Γεωργαντά έγινε παρουσία του δημάρχου Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη, του Γενικού Διευθυντή της Αναπτυξιακής Καβάλας Μιχάλη Σκορδά, όπως επίσης και του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΝ κ. Κάλφα.

Ένας μεγάλος στόχος της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Νέστου φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα, όπως αναφέρει ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχα

Με έξι σύγχρονα οχήματα ενισχύθηκε η Δημοτική Αρχή Νέστου, στο πλαίσιο προμήθειας μιας σειράς νέων ενεργειακά αποδοτικών οχημάτων χαμηλών

«Εμείς εφαρμόσαμε την απόφαση του υπουργού Εσωτερικών που έλεγε ότι οι παρελάσεις γίνονται κανονικά», τονίζει ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης στον απόηχο της παρέλασης στη Χρυσούπολη για την 28η Οκτωβρίου παρά την απόφαση του περιφερειάρχη για ματαίωση σε όλη την ΑΜΘ. 

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Αυγούστου ο δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού λογαρισμού στο Facebook. 

Σελίδες