Ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι η τεχνική μελέτη του έργου έχει ολοκληρωθεί από τις υπηρεσίες της Π.Ε. Καβάλας και για να ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία για την κατασκευή του απομένει η περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Γιάννης Πασχαλίδης συνάντησε τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο στο γραφείο του μαζί με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Χρυσούπολης Θανάση Καβάζη.

 

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για τα θέματα των αγροτών του ΤΟΕΒ Χρυσούπολης και πιο ειδικά για την πορεία του έργου της αποκατάστασης των τάφρων της δυτικής πεδιάδας του Νέστου, ένα έργο που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειάς ΑΜΘ με πόρους ύψους 1,2 εκ. €.

 

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της ΠΑΜΘ Βαγγέλης Σταμπόλογλου.

 

Επίσης, ο βουλευτής έθεσε υπόψη του Περιφερειάρχη το ζήτημα σχετικά για την ανάγκη τοποθέτησης αμμοσυλλεκτών στο Πευκάρι Θάσου και του ζήτησε να προχωρήσει σχετική μελέτη λόγω της σημαντικότητας του συγκεκριμένου ζητήματος.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη για το ενδιαφέρον που επέδειξε στα ζητήματα που του ετέθησαν. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να φροντίζουμε όλοι μαζί για τον τόπο μας».

 

(δελτίο Τύπου Γ. Πασχαλίδη)