Με απευθείας πτήσεις συνδέει η Eurowings Discover τα αεροδρόμια Φρανκφούρτης και Μονάχου με Καβάλα, Σκιάθο, Σάμο, Κω, Ρόδο, Κρήτη, Πρέβεζα, Κέρκυρα και Ζάκυνθο σύμφωνα με το ανανεωμένο πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας

 

Το νέο πρόγραμμα πτήσεων ήταν το θέμα των εκδηλώσεων /Roadshows, που διοργάνωσε η online επαγγελματική πλατφόρμα, Expipoint, σε επιλεγμένες πόλεις της Γερμανίας, με την συμμετοχή της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Γερμανίας.

 

Οι εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων, που συμμετείχαν στο roadshow, επιβεβαίωσαν την θετική εικόνα κρατήσεων για την Ελλάδα, η οποία εμφάνισε μικρή υποχώρηση, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία. 

 

Τις τελευταίες εβδομάδες ωστόσο παρατηρείται και πάλι αύξηση των κρατήσεων για ελληνικούς προορισμούς, καλλιεργώντας την αισιοδοξία για ανοδικές πωλήσεις το 2022.

 

Στις πολυήμερες ενημερωτικές εκδηλώσεις η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, Νικολέτα Λεκανίδη είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τους ελληνικούς προορισμούς των νέων δρομολογίων και το έργο της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. σε power point, με προβολή video.

 

Τα προσκεκλημένα τουριστικά γραφεία ενημερώθηκαν για την ποικιλομορφία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και κυρίως για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των ανωτέρω προορισμών, που υπόσχονται στον επισκέπτη ασφαλείς διακοπές γεμάτες μοναδικές εμπειρίες όλο τον χρόνο.

 

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις πόλεις Würzburg, Koblenz, Bonn, Heidelberg και Augsburg, στις οποίες συμμετείχαν 30 τουριστικά γραφεία ανά πόλη.

 

Από την Ελλάδα συμμετείχαν επτά γνωστές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

 

Στα ειδικά διαμορφωμένα info desks δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες στους συμμετέχοντες.