Σε λειτουργία η εφαρμογή ευρέσεως εργασίας του Δήμου Θάσου. Σε αυτή θα δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους εργοδότες του νησιού να αναρτούν αγγελίες ευρέσεως προσωπικού για τις επιχειρήσεις τους. 

 

Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα εύρεσης εργασίας σε ανέργους που επιθυμούν να εργαστούν σε επιχειρήσεις της Θάσου.

 

Η εγγραφή στην πλατφόρμα είναι δωρεάν. 

 

Πρόκειται για την εφαρμογή «Thassos Jobs» (δες ΕΔΩ) η οποία ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Θάσου Thassos.gr. 

 

Σχετικά ο δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης δήλωσε:

 

«Σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τουρισμού και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού στηρίζουμε έμπρακτα τις Τουριστικές Επιχειρήσεις της Θάσου. Ευχόμαστε οι επιχειρηματίες της Θάσου να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας και να συμμετέχουν ενεργά τόσο προς όφελός τους αλλά και προς όφελος των ανέργων συμπολιτών μας που αναζητούν εργασία».

 

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Θάσου Δημήτρης Μαριός είπε:

 

«Ο Δήμος Θάσου βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες του τουρισμού προσπαθώντας να τους βοηθήσουμε σε κάθε τους πρόβλημα».

 

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού Θάσου κ. Αλέξανδρος Γκάγκος σημείωσε:

 

«Συνεχίζουμε ενεργά την προσπάθειά μας να στηρίζουμε τους επαγγελματίες του τουρισμού που αποτελούν μέρος της εικόνας του τόπου μας ως τουριστικού προϊόντος».

 

(δελτίο Τύπου - Δήμος Θάσου)