θέσεις εργασίας

Προκήρυξη διαγωνισμού απευθείας κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Οικονομικού έτους 2023, ανακοίνωσε το λιμενικό.

Το Επιμελητήριο Καβάλας με ανακοίνωση του ενημερώνει για ένα νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 1.000 ανέργων ηλικίας 30-66 ετών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Εμπορική εταιρία με έδρα την Καβάλα, αναζητεί για τη στελέχωσή της, 2 υπάλληλους πλήρους απασχόλησης

Η Εταιρεία Διανομών Delivery Services έρχεται στην Καβάλα και αναζητά Διανομείς για άμεση συνεργασία.

Τρεις νέες θέσεις εργασίας άνοιξαν σε μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρίες της Θάσου, την

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά  41 ατόμων εξέδωσε ο Δήμος Καβάλας.

Περισσότερες από 2.500 αιτήσεις υποβλήθηκαν από επιχειρήσεις για τα τρία νέα προγράμματα «νέας γενιάς»

Τρία άτομα αναζητά η εταιρεία ΑΦΟΙ Πούλου στην Καβάλα προκειμένου να καλύψει τρεις θέσεις εργασίας και συγκεκριμένα του υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων, του διανομέα και του οδηγού βυτίου έως 8 τόνους.

Έναρξη των αιτήσεων για το μεγαλύτερο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠΑφορά 5.124 μόνιμες θέσεις σε όλη την Ελλάδα σε δήμους, υπουργεία, φορείς και περιφέρειες

Καβάλα και Κοζάνη «μονομαχούν» για τη μεγάλη επένδυση, με την πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας να υπερτερεί σε ζήτημα υποδομών, όπως το λιμάνι.

Εγκρίθηκε ο μέγιστος αριθμός των ωρών ημερήσιας απασχόλησης του προσλαμβανόμενου προσωπικού και ο μέγιστος αριθμός προσλαμβανόμενων ατόμων ανά Δήμο για το διδακτικό έτος 2022-2023.

Ο Δήμος Καβάλας προκηρύσσει τη θέση ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης. Η θέση περιλαμβάνει τις παρακάτω Οργανικές Μονάδες:

Το κύμα της μεγάλης φυγής σαρώνει τουρισμό και εστίαση. Γιατί ξεμένουν από υπαλλήλους κλάδοι «κλειδιά» για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας; 

Κραυγή απόγνωσης σε ό,τι αφορά το πρόβλημα τις ελλείψεις εργαζόμενων στον κλάδο του τουρισμού, εκπέμπουν οι ξενοδόχοι και οι εστιάτορες του νομού Καβάλας, προειδοποιώντας για δυσμενείς επιπτώσεις.

Μπαράζ προσλήψεων αναμένεται το επόμενο διάστημα και ιδίως μέσα στο καλοκαίρι σε ΟΤΑ, δήμους, υπουργεία και φορείς. Αναλυτικά οι προκηρύξεις είναι:

Σελίδες