Συνελήφθησαν τα δύο άτομα που έκλεψαν το ταξί από την πιάτσα του ΟΤΕ στο κέντρο της Καβάλας (δες ΕΔΩ).

 

Μετά την καταδίωξη που ακολούθησε οι δράστες παράτησαν το ταξί και τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια. 

 

Στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν, έκλεψαν και άλλο αυτοκίνητο

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

 

"Συνελήφθησαν την 17-3-2022, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας δύο ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κλοπή δύο οχημάτων, απόπειρα κλοπής και επικίνδυνη οδήγηση κατά περίπτωση. Συγκεκριμένα, οι δράστες απογευματινές ώρες της 17-3-2022 αφαίρεσαν ένα Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί) από την Καβάλα, με το οποίο κινούμενοι επικίνδυνα, προσέκρουσαν σε οχήματα και τοιχίο, με αποτέλεσμα το όχημα να ακινητοποιηθεί και οι δράστες να τραπούν πεζοί σε φυγή.

 

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας εντοπίσθηκε αρχικά ο ένας από τους δράστες, ενώ ακολούθως αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας κατάφεραν να εντοπίσουν και τον δεύτερο, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε αφαιρέσει ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με το οποίο προσέκρουσε επίσης σε σταθμευμένα οχήματα, ενώ στη συνέχεια διέρρηξε και επιχείρησε να αφαιρέσει ένα ακόμη όχημα, χωρίς να τα καταφέρει. 

 

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο προηγουμένως είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό του πρώτου οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του".