Στο πλαίσιο της πανελλαδικής εξόρμησης στελεχών του Κινήματος Αλλαγής με θέμα την ακρίβεια, τα προβλήματα που πλήττουν τους πολίτες και τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας και το ζήτημα των απολύσεων των εργαζομένων της Enegean Oil & Gas επισκέφθηκε το Σάββατο (19/2) την Καβάλα.

 

Κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Βουλευτή Χαλκιδικής και τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Απόστολο Πάνα και το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, κ. Ευριβιάδη Ελευθεριάδη και  με την συμμετοχή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Καβάλας πραγματοποιήθηκε σειρά συναντήσεων με τους Πρόεδρους και εκπροσώπους των Διοικητικών Συμβούλιων του Επιμελητηρίου Καβάλας, του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας και του Σωματείου των Εργαζομένων της Kavala Oil καθώς, επίσης, και με άλλους παραγωγικούς φορείς της πόλης. 

 

Στα πλαίσια των συναντήσεων παρουσιάστηκαν στους φορείς οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τον μετριασμό των επιπτώσεων της ακρίβειας και του πληθωρισμού.

 

Επίσης, δια των εκπροσώπων του το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση - στήριξη στον αγώνα του Σωματείου των Εργαζομένων της Enegean Oil & Gas και την ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα ο διάλογος με την εργοδότρια εταιρεία.

 

Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, όπου συζητήθηκαν τα επόμενα οργανωτικά βήματα στην πορεία μας προς το Συνέδριο.

                        

(δελτίο Τύπου Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Καβάλας)